Over ons

Contact

04 februari 2011

Contact- en adresgegevens Milieudefensie en routebeschrijving naar ons kantoor in Amsterdam

Adres kantoor Milieudefensie

Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam

Receptie: 020 5507 300
Servicelijn: voor vragen, leden- en donateursadministratie

Postbus 19199
1000 GD Amsterdam
Fax: 020 5507 310
IBAN: NL68 TRIO 0198 0900 80
BIC: TRIONL2U

Routebeschrijving engelse vlag
Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam CS kun je tramlijn 16 of 24 nemen en uitstappen bij halte Keizersgracht.

Volg eerst circa 4 minuten de rijrichting van de tram aan de linkerkant van de Vijzelstraat. Sla vervolgens linksaf de Nieuwe Looiersstraat in. Het pand ligt aan de linkerkant van de straat.

Met de auto, lopend of met de (elektrische) fiets?

Gebruik eventueel Google Maps om de weg te zoeken - linksboven op de Google pagina staan de links 'Routebeschrijving' of 'Get directions'. Ons kantoor is het tweede gebouw van rechts in het straatbeeld van Google Maps. Je kunt ook de uitgebreide routebeschrijving van Amsterdam Centraal Station naar ons kantoor raadplegen.

Met de auto zijn we lastiger bereikbaar. Parkeren in de buurt is mogelijk maar duur. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op het Heinekenplein, bij de voormalige Heinekenbrouwerij aan de Stadhouderskade.

Milieudefensie is aangesloten bij het Netwerk van de Gezonde stad, voor ons kantoor is een laadpunt voor elektrische fietsen aanwezig.

Servicelijn

De servicelijn van Milieudefensie biedt o.a. informatie over lidmaatschap en andere manieren waarop je Milieudefensie kan steunen. Ook met andere vragen kun je bij onze medewerkers terecht. Bekijk het onderstaande overzicht.

Bel 020 6262 620 (ma-do 9.30-16.30 uur), mail ons via service@milieudefensie.nl of vul ons online contactformulier in.

 

Persvoorlichting

Verhuizing doorgeven?

Milieudefensie verliest ieder jaar veel leden omdat we niet op de hoogte zijn van adreswijzigingen. Ga je verhuizen? Geef je nieuwe adres tijdig door aan de Milieudefensie Servicelijn: 020 6262 620 of vul het adreswijzigingsformulier in.

Mededelingen op een acceptgiro bereiken ons helaas niet.

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) wordt met de leden de koers van de vereniging bepaald. Naast bespreking van de jaarplannen komen uiteraard ook typische verenigingszaken aan de orde, zoals de verkiezing van het bestuur, statutenwijzigingen en de goedkeuring van jaarverslag en campagneplannen. De ALVs zijn in principe openbaar, maar alleen leden hebben stemrecht (donateurs dus niet).

Klachten

Heb je klachten over Milieudefensie of mensen die namens Milieudefensie optreden, dan kun je telefonisch of schriftelijk (per brief of per e-mail) een klacht indienen via de Milieudefensie Servicelijn. Om inzicht te geven in hoe Milieudefensie met klachten omgaat, verwijzen wij graag naar onze klachtenprocedure.