Routebeschrijving

Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto, lopend of met de (elektrische) fiets.

Bezoekadres

Nieuwe Looiersstraat 31
1017 VA Amsterdam
Receptie: 020 5507 300

Voor stopzetten donatie of opzeggen lidmaatschap: We zijn gesloten van 22 december tot en met 1 januari. Hierdoor zal eventuele afhandeling en/of beantwoording langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. In het nieuwe jaar zullen we de administratieve wijzigingen zo snel mogelijk verwerken.  Je kan ook ons webformulier invullen.

Voor vragen van journalisten en redacties:
Persvoorlichting 020 5507 333
persvoorlichting@milieudefensie.nl

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam CS kun je tramlijn 16 of 24, of metro 52 (Noord-Zuidlijn) nemen en uitstappen bij halte Vijzelgracht. Vanaf hier is het 4 minuten lopen.

Volg de Vijzelgracht tegengesteld aan de rijrichting van de tram. Sla vervolgens rechtsaf de Nieuwe Looiersstraat in. Het pand ligt aan de linkerkant van de straat.

Lopend, met de (elektrische) fiets of de auto?

Gebruik eventueel Google Maps om de weg te zoeken - linksboven op de Google pagina staat de link 'Routebeschrijving' of 'Get directions'. Ons kantoor is het tweede gebouw van rechts in het straatbeeld van Google Maps. Je kunt ook de uitgebreide routebeschrijving van Amsterdam Centraal Station naar ons kantoor raadplegen.

Milieudefensie is aangesloten bij het Netwerk van de Gezonde stad, voor ons kantoor is een laadpunt voor elektrische fietsen aanwezig.

Met de auto zijn we lastiger bereikbaar. Parkeren in de buurt is mogelijk, maar duur. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich op het Heinekenplein, bij de voormalige Heinekenbrouwerij aan de Stadhouderskade.

Loading...