english

Opzeggen

Jouw steun maakt ons werk voor een duurzaam en eerlijk Nederland mogelijk. Dankzij jouw steun wonnen we bijvoorbeeld de rechtszaak voor gezonde lucht. En kozen supermarkten voor duurzame en eerlijke melk. We kregen samen met Groningers zelfs de gaskraan verder dicht.

Met jouw steun versterk je de beweging voor een duurzaam en eerlijk Nederland. Hoe meer mensen meedoen, hoe makkelijker we bedrijven en politici kunnen overtuigen om te veranderen. Elke donatie telt, ook met een lager bedrag. Wijzig je donatie.

Wil je jouw donatie stopzetten of je lidmaatschap opzeggen? Dat kan gemakkelijk door één van onze medewerkers te bellen op 020 2051 421 (maandag t/m donderdag van 8.30 - 21.00 uur; vrijdag van 8.30 - 18.00 uur; zaterdag van 10.00 - 16.00 uur). Dan maken we het graag voor je in orde.

Bedankt voor je steun!

We willen je hartelijk danken voor je steun. Samen hebben we veel bereikt. We blijven ons inzetten voor het milieu, want dat is harder nodig dan ooit. Als je ons in de toekomst weer wilt steunen, ben je natuurlijk van harte welkom.

Loading...