Eten, we kunnen niet zonder. Ons eten moet lekker zijn, maar ook gezond, betaalbaar en goed voor het milieu. En dat gaat vaak mis. Het maken en vervoeren van ...
Lees meer
De CO2-uitstoot van verkeer in Nederland is maar liefst twee keer zo hoog als tot nu toe wordt aangenomen. Dat blijkt uit een onderzoek van CE Delft. Als we de ...
Lees meer
Ben jij die creatieve contentcreator die razendsnel sterke content maakt, trends spot als geen ander én visuals vormgeeft die echt binnenkomen? Dan zoeken wij ...
Lees meer
Is er straks wel genoeg energie, water en voedsel voor iedereen? Er komen steeds meer mensen bij en de aarde warmt op. Hoe krijgen we dat voor elkaar? ...
Lees meer
Al tientallen jaren vindt in Nigeria een stille olieramp plaats. Met enorme milieuvervuiling als gevolg. Vier boeren hebben, samen met Milieudefensie, Shell ...
Lees meer
Stop met het gerommel in de marge en vervang de hele intensieve veehouderij
Lees meer
Ook koffie en bier lopen gevaar door klimaatverandering. Zal daardoor het activisme een beetje toenemen? Steeds meer producten bevinden zich in de gevarenzone. ...
Lees meer
Voorlichting over plantaardige voeding gaat vaak over mogelijke risico’s en te weinig over gezondheids- en milieuvoordelen. Diëtiste Lobke Faasen ontwikkelde ...
Lees meer
Met een groeiend aantal mensen op onze planeet, is er steeds meer voedsel nodig. Toch wordt ongeveer een derde van al het voedsel verspild. Ook wij als ...
Lees meer
Wat vind jij belangrijk als het over jouw eten gaat? Wij zetten ons in voor gezond eten, gemaakt met oog voor mens, dier, natuur en milieu. Duurzaam en ...
Lees meer