Donovan schenkt met belastingvoordeel

Donovan schenkt jaarlijks een vast bedrag met belastingvoordeel. Hij vertelt ons waarom hij dat doet.

Wie is Donovan?
Donavan Emanuels woont in Amsterdam en werkt als Business Analyst bij ING. Hij schenkt met belastingvoordeel aan Milieudefensie.

Waarom steun je ons?

Ik vind het milieu belangrijk, want we kunnen niet zonder. We zijn ermee verbonden en ik vind dat we er zorgvuldig mee om moeten gaan.

Wat raakt je als je aan het milieu denkt?

Ik erger me aan mensen die er respectloos mee omgaan. Als ze bijvoorbeeld hun afval uit hun autoraam gooien. Of roken, dat is toch ook slecht voor het milieu?

Wil je ook schenken met belastingvoordeel?
Fijn! Dat levert ons voordeel op en jou ook: wij zijn zeker van jouw steun en jij krijgt je schenking voor een groot deel terug van de Belastingdienst. Zo hebben we meer slagkracht om ons in te zetten voor een eerlijke en groene wereld die nog lang meegaat. Het is eenvoudig te regelen met een periodieke schenkingsovereenkomst. Daarin leg je je schenking voor minimaal 5 jaar vast. Hoe groot je belastingvoordeel is hangt af van je inkomen en je leeftijd.

Leef je milieubewust?

Ik ben zelf geen actievoerder, daarom ben ik blij dat Milieudefensie het voortouw neemt. Mijn vrouw en ik letten wel op duurzaamheid. Zo kopen we al jaren rundvlees rechtstreeks bij een boer. En laatst kochten we bijvoorbeeld katoenen servetten die we hergebruiken.

Waarom schenk je met belastingvoordeel?

Ik vind het aantrekkelijk omdat ik zo meer doneer zonder extra kosten. Daarmee kunnen jullie meer doen voor onze aarde. Geweldig toch?

Wil je meer weten?

Neem contact op met onze relatiemanager Esther Martens: 020 550 74 24, esther.martens@milieudefensie.nl.

Ook schenken met belastingvoordeel?

Loading...