Over ons

Vacatures

Wil je werken in een ideële organisatie met een prettige en dynamische werksfeer? Wil je nuttig werk doen en een bijdrage leveren aan de oplossing van milieuproblemen? Wil je werken met gemotiveerde en creatieve collega's? Kom dan werken bij Milieudefensie! Bekijk hier onze vacatures.
03 maart 2016 02 augustus 2016
Vrijwilliger evenementencoordinator

Vrijwilliger evenementencoordinator

De campagne Mobiliteit werkt aan de overgang naar duurzame mobiliteit in Nederland, vooral in (grote) steden. Een schoon en klimaatneutraal vervoerssysteem leidt niet alleen tot minder milieuschade en klimaatverandering, maar ook tot een veel prettigere leefomgeving en gezondere lucht. Milieudefensie werkt zoveel mogelijk samen met lokale groepen. Zo werken we aan gezonde, leefbare steden met veel ruimte voor fietsers en voetgangers en minder verkeer.

Lees verder...

Penningmeester m/v

Penningmeester m/v

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 10 juni 2017 stelt de huidige penningmeester Hans Valkenburg zich herkiesbaar voor een tweede termijn. Voor deze functie kunnen zich ook andere kandidaten melden.

Lees verder...

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Wil je graag de handen uit de mouwen steken voor een beter milieu? Bij Milieudefensie is volop vrijwilligerswerk te doen! Lees meer over de mogelijkheden.

Lees verder...