Over ons

Vacatures

Wil je werken in een ideële organisatie met een prettige en dynamische werksfeer? Wil je nuttig werk doen en een bijdrage leveren aan de oplossing van milieuproblemen? Wil je werken met gemotiveerde en creatieve collega's? Kom dan werken bij Milieudefensie! Bekijk hier onze vacatures.
03 maart 2016 02 augustus 2016
Milieudefensie zoekt een Campagnevrijwilliger Mobiliteit (0,4 fte)

Milieudefensie zoekt een Campagnevrijwilliger Mobiliteit (0,4 fte)

Bij Milieudefensie werkt de campagne Mobiliteit aan de overgang naar duurzame mobiliteit in Nederland, vooral in (grote) steden. Een schoon en klimaatneutraal vervoerssysteem leidt niet alleen tot minder milieuschade en klimaatverandering, maar ook tot een veel prettigere leefomgeving en gezondere lucht. We werken met lokale groepen aan gezonde, leefbare steden met veel ruimte voor fietsers en voetganger en minder en schoner verkeer.

Lees verder...

Gezocht: Jongeren met passie voor gezonde steden!

Gezocht: Jongeren met passie voor gezonde steden!

Wij, jongeren, hebben nog het langst in steden te leven en het is tijd dat onze ideeën over ruimtegebruik, vervoer en groen in de steden gehoord worden! Dit is belangrijk omdat de uitlaatgassen van auto’s een groot effect hebben op onze gezondheid en verantwoordelijk zijn voor bijna een kwart van de CO2-uitstoot in Nederland. Maar ondanks dit alles nemen auto’s het grootste deel van de kostbare ruimte in onze steden in. Dit kan eerlijker!

Lees verder...

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Wil je graag de handen uit de mouwen steken voor een beter milieu? Bij Milieudefensie is volop vrijwilligerswerk te doen! Lees meer over de mogelijkheden.

Lees verder...