Wat leuk dat je erover denkt om als vrijwilliger of stagiair bij Milieudefensie aan de slag te gaan. Wij kunnen talent altijd gebruiken. Dit zijn onze vacatures. Kijk hier als je een betaalde baan zoekt.

Laat je inspireren

"Ik laat jongeren gratis kennis maken met verschillende klimaatbewuste projecten, zodat zij sneller kunnen ontdekken waar hun passie en kracht ligt. Het klimaat boosten en jongeren motiveren in een! Ik zit helemaal op mijn plek!"
"Bij Milieudefensie (Jong) werk ik elke dag samen met mensen die dezelfde gedrevenheid en passie hebben als ik om zich in te zetten voor klimaatrechtvaardigheid. Dat geeft mij enorm veel energie!"
"Ik vind het geweldig dat ik bij Milieudefensie mijn vaardigheden kan inzetten voor klimaatrechtvaardigheid. En dat samen met de gezelligste en meest enthousiaste collega's!"
"Bij Milieudefensie zetten we ons allemaal in voor het klimaat en het milieu. Ik, als administrateur, draag daar met enthousiasme en daadkracht aan bij om het zo optimaal mogelijk te kunnen laten verlopen."
"Dankzij mijn ervaren HR collega's en de mogelijkheden die Milieudefensie mij biedt, kan ik me verder ontwikkelen als HR adviseur. En dat ik in deze ondersteunende rol bijdraag aan de doelen van Milieudefensie, maakt mij extra tevreden."
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
Loading...