Werken bij Milieudefensie

Zoek je werk dat er écht toe doet? Werk waarbij je je samen met betrokken collega's inspant om klimaatverandering tegen te gaan? Check onze vacatures en solliciteer direct.

Betaalde vacatures  Vrijwilligersvacatures 

Dat steeds meer (jonge) mensen niet zomaar een baan willen, maar aan iets zinvols willen bijdragen is ook tot de media doorgedrongen. Nieuwsuur besteedde er begin 2023 aandacht aan. In de uitzending vertelt onze collega Laura van Tamelen waarom zij bij Milieudefensie is gaan werken (vanaf minuut 23:03). 

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie al 50 jaar aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we met meer dan 100.000 leden en donateurs, 100 medewerkers en vele honderden betrokken vrijwilligers. We zijn lid van Friends of the Earth International, het grootste milieunetwerk ter wereld.

Bij Milieudefensie is iedereen welkom. We hebben een informele en professionele werksfeer en trekken de kar samen, Daarom hebben we een relatief plat loongebouw.

Ons kantoor zit in de binnenstad van Amsterdam. Het gonst er soms van de bedrijvigheid, maar er wordt ook in stilte en geconcentreerd gewerkt. De betrokkenheid is voelbaar.

Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn waar we vacatures plaatsen. Wil je weten hoe het is om bij Milieudefensie te werken? In wat voor club  je eigenlijk terechtkomt? Lees de veelgestelde vragen over werken bij Milieudefensie.

Wil je weten hoe solliciteren bij Milieudefensie gaat? Lees meer over solliciteren bij Milieudefensie

Ben je op zoek naar een betaalde baan? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Wil je liever als vrijwilliger of stagiair bij ons aan de slag? Ga dan naar onze vrijwilligersvacatures.

> Lees ook het blog van Maoudi over haar ervaring als stagiair.

Zit er iets voor je tussen? Dan horen we heel graag van je. Helaas kunnen we geen open sollicitaties in behandeling nemen.

Are you interested in working for Milieudefensie? Wonderful. But if Dutch is not your native language, please be advised that fluent Dutch (reading and writing) is required for all vacancies. Unless otherwise indicated. Please try the website of Friends of the Earth International for vacancies: www.foei.org/who-we-are/jobs.

Meer informatie

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
Ik voelde me bij Milieudefensie meteen welkom en geïnspireerd. Stagelopen bij jullie heeft me veel energie gegeven. Iedereen is zo gedreven om klimaatverandering tegen te gaan. Ik heb heel veel geleerd van alle enthousiaste medewerkers. En ik voelde me ook erg gewaardeerd als volwaardig lid van het campagneteam om grote vervuilers aan te pakken.'
Loading...