Werken bij Milieudefensie

Zoek je werk dat er écht toe doet? Werk waarbij je je samen met betrokken collega's inspant om klimaatverandering tegen te gaan? Check onze vacatures en solliciteer direct.

Betaalde vacatures  Vrijwilligersvacatures 

Benieuwd hoe het is om bij Milieudefensie te werken?

Bekijk onze video voor een sfeerimpressie

Over Milieudefensie

Steeds meer (jonge) mensen willen niet zomaar een baan. Ze willen bijdragen aan iets zinvols.  Nieuwsuur besteedde er begin 2023 aandacht aan. In de uitzending vertelt onze collega Laura van Tamelen waarom zij bij Milieudefensie is gaan werken (vanaf minuut 23:03). 

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie al 50 jaar aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we met meer dan 100.000 leden en donateurs, 100 medewerkers en vele honderden betrokken vrijwilligers. We zijn lid van Friends of the Earth International, het grootste milieunetwerk ter wereld.

Bij Milieudefensie is iedereen welkom. We hebben een informele en professionele werksfeer en trekken de kar samen. Daarom hebben we een relatief plat loongebouw.

Ons kantoor zit in de binnenstad van Amsterdam. Het gonst er soms van de bedrijvigheid, maar er wordt ook in stilte en geconcentreerd gewerkt. De betrokkenheid is voelbaar.

Collega'sin gesprek bij koffieautomaat.jpg

Meer weten?

Wil je weten hoe het is om bij Milieudefensie te werken? In wat voor club  je eigenlijk terechtkomt?

Zit er iets voor je tussen? Dan horen we heel graag van je. Helaas kunnen we geen open sollicitaties in behandeling nemen.

Are you interested in working for Milieudefensie? Wonderful. But if Dutch is not your native language, please be advised that fluent Dutch (reading and writing) is required for all vacancies. Unless otherwise indicated. Please try the website of Friends of the Earth International for vacancies: www.foei.org/who-we-are/jobs.

Foto bovenaan: collega's lachen met elkaar. © Manon Carboni, Blij je te zien

Meer informatie

Laat je inspireren

"Ik laat jongeren gratis kennis maken met verschillende klimaatbewuste projecten, zodat zij sneller kunnen ontdekken waar hun passie en kracht ligt. Het klimaat boosten en jongeren motiveren in een! Ik zit helemaal op mijn plek!"
"Bij Milieudefensie (Jong) werk ik elke dag samen met mensen die dezelfde gedrevenheid en passie hebben als ik om zich in te zetten voor klimaatrechtvaardigheid. Dat geeft mij enorm veel energie!"
"Ik vind het geweldig dat ik bij Milieudefensie mijn vaardigheden kan inzetten voor klimaatrechtvaardigheid. En dat samen met de gezelligste en meest enthousiaste collega's!"
"Bij Milieudefensie zetten we ons allemaal in voor het klimaat en het milieu. Ik, als administrateur, draag daar met enthousiasme en daadkracht aan bij om het zo optimaal mogelijk te kunnen laten verlopen."
"Dankzij mijn ervaren HR collega's en de mogelijkheden die Milieudefensie mij biedt, kan ik me verder ontwikkelen als HR adviseur. En dat ik in deze ondersteunende rol bijdraag aan de doelen van Milieudefensie, maakt mij extra tevreden."
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
Loading...