english

Werken bij Milieudefensie

Zoek je werk dat er écht toe doet? Werk waarbij je je samen met betrokken collega's inspant om klimaatverandering tegen te gaan? Check onze vacatures en solliciteer direct.

Betaalde vacatures  Vrijwilligersvacatures 

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie al bijna 50 jaar aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we met ruim 91.000 leden, 100 medewerkers en vele honderden betrokken vrijwilligers. We zijn lid van Friends of the Earth International, het grootste milieunetwerk ter wereld.

Milieudefensie kent een informele en professionele werksfeer. We trekken de kar samen, daarom hebben we een relatief plat loongebouw.

Ons kantoor zit in de binnenstad van Amsterdam. Het gonst er soms van de bedrijvigheid, maar er wordt ook in stilte en geconcentreerd gewerkt. De betrokkenheid is voelbaar.

Volg onze bedrijfspagina op LinkedIn waar we vacatures plaatsen. Wil je weten hoe het is om bij Milieudefensie te werken? In wat voor club kom je eigenlijk terecht? Lees meer over veelgestelde vragen over werken bij Milieudefensie.

Wil je weten hoe solliciteren bij Milieudefensie gaat? Lees meer over solliciteren bij Milieudefensie

Ben je op zoek naar een betaalde baan? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Wil je liever als vrijwilliger of stagiair bij ons aan de slag? Ga dan naar onze vrijwilligersvacatures.

Are you interested in working for Milieudefensie? Wonderful. But if Dutch is not your native language, please be advised that fluent Dutch (reading and writing) is required for all vacancies. Unless otherwise indicated. Please try the website of Friends of the Earth International for vacancies: https://www.foei.org/vacancies.

Nieuwe vacatures

Meer informatie

Laat je inspireren

“Ik werk samen met honderden Nederlanders die in hun vrije tijd alles geven om te bouwen aan oplossingen. Super inspirerend!”
“Ik word actief ondersteund om mijn talenten verder te ontwikkelen. En ik krijg de ruimte om samen met collega’s zelf ideeën uit te werken.”
“Bij Milieudefensie pakken we de problemen echt bij de wortel aan. En we zoeken naar inspirerende oplossingen die minstens zo groot zijn als de problemen waar we voor staan.”
“Bij Milieudefensie kan ik doen waar ik goed in ben en meebouwen aan de oplossingen.”
“Ik vind het super inspirerend om deel uit te maken van en mee te bouwen aan een verandermacht van mensen uit het hele land.”
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
Loading...