Fair Future Generators MDT: verbeter de wereld én jezelf

scroll

Scroll

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en klaar om je passie voor het milieu om te zetten in actie? Grijp dan nu je kans met ons dynamische klimaat-traineeship. Vergroot je impact met ons gratis 4-maanden durende klimaat-traineeship. Ons traineeship versterkt niet alleen je CV maar creëert ook blijvende connecties en kennis om het klimaat te helpen.

Veelgestelde vragen over Fair Future Generators MDT

Fair Future Generators MDT is een jongeren project van Milieudefensie en is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd. Als je meer wilt weten over dit project, bekijk dan deze veelgestelde vragen.

Ervaringen van deelnemers

"Toen ik aan mijn klimaatproject vertelde wat ik heb geleerd over klimaatrechtvaardigheid vonden ze dat fantastisch en mocht ik er een training over geven."
"Ik heb geleerd dat rechtvaardigheid de sleutel is. Als we rechtvaardig met elkaar en de omgeving omgaan kunnen we in balans samenleven."
"Wees niet bang om boos of verdrietig te zijn om wat er allemaal gebeurt met het klimaat. Die emoties zijn een bron van energie en actie. Dus gebruik dat! Hoop en wanhoop zijn 2 kanten van dezelfde munt."
"Het is mooi om te zien dat dit een groep is van verschillende mensen met diverse achtergronden. En iedereen juicht elkaar toe!"
"Ik begon met 0 ervaring. En nu help ik via Fair Future Generators Greenpeace met het organiseren van een netwerkdag over stikstofmiljarden."
"Ik heb me door Fair Future Generators nog maar weer eens een extra keer gerealiseerd dat we het óók moeten doen voor onze medemens, niet morgen, volgende week of volgend jaar. Niet voor toekomstige generaties. NU, voor mensen die het NU nodig hebben."
"In mijn ideale wereld wordt er veel meer waarde gehecht aan dingen zoals het klimaat en mentale gezondheid."
"Omdat ik een vluchteling ben, moest ik voor mijn integratie vrijwilligerswerk doen. Het klimaattraineeship van Fair Future Generators leek mij enorm leuk en leerzaam. En dat was het ook!"
"Het is heerlijk om samen met andere Fair Future Generators aan een project in de natuur te werken en steeds meer over permacultuur te leren."
"Dit is wel een hele leuke manier om meer in dat duurzaamheidswereldje te voelen en te kijken wat voor dingen je kan doen."

Op dit moment is de inschrijving voor het traject van februari gesloten. Heb je vragen of wil je alvast op de interesselijst voor het volgende traject staan? Mail dan naar ffg@milieudefensie.nl.

Loading...