english

Fair Future Generators: werken aan een eerlijke toekomst

Scroll

Stel je voor: je ontwikkelt jouw eigen talent en tegelijkertijd draag je bij aan een eerlijke toekomst. Vet toch?! Vul je Maatschappelijke Diensttijd in bij Fair Future Generators! Je kiest zelf op welke manier en voor hoe lang. Fair Future Generators is voor iedereen tussen de 18 - 30 jaar.

Wie doen er mee?

Benieuwd bij welke organisatie je straks gaat werken als je meedoet aan het lange programma van Fair Future Generators? Wij hebben de deelnemende organisaties en projecten voor je op een rijtje gezet.

Kort of lang programma

Zit er een Fair Future Generator in jou, maar heb je weinig tijd? Dan kan je meedoen aan het korte programma. Of geniet je juist van een tussenjaar en heb je tijd over? Doe dan mee aan het lange programma. Voor iedereen is er maandelijkse een inspiratie meet-up waar we het hebben over klimaat en rechtvaardigheid.

Wil jij bijvoorbeeld:

vinkje.png Samen met andere jongeren onze campagnes een groot succes maken;
vinkje.png Goede teksten leren schrijven waar niemand omheen kan;
vinkje.png Helpen bij het geven van lessen en trainingen;
vinkje.png Vette video's produceren;
vinkje.png Leren hoe je een evenement organiseert;
vinkje.png Werken aan een website.

Er is van alles mogelijk. De keuze is aan jou.

Zodra wij de perfecte plek gevonden hebben kan jij aan de slag. Bijvoorbeeld bij Milieudefensie, maar ook bij Fawaka Nederland of Fossielvrij NL. Je krijgt begeleiding en trainingen van experts en young professionals. Zit je diensttijd erop, dan krijg je een certificaat. Kortom, goed voor je skills, en goed voor je cv.

Doe je mee?

Vul het inschrijfformulier in en laat ons weten wie jij bent en wat je wil doen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kan ook een Whatsapp sturen naar onze jongeren-coördinator Martine. Samen kijken jullie welk programma het beste bij jou past. Whatsapp: 06 – 2959 3882

**Disclaimer**

Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen.

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Lees onze privacybepaling.

Loading...