Erfsessies: praat mee over de toekomst van ons eten

De komende weken organiseren we bijeenkomsten op het boerenerf. Wij willen boer en consument dichterbij elkaar brengen. Zorgen dat we naast elkaar komen te staan in plaats van tegenover elkaar. En dat is nodig, want alleen samen kunnen we voor verandering zorgen. Kom langs om samen met boeren te praten over de toekomst van ons eten.

Kom ook en meld je aan voor één van de Erfsessies!

De Erfsessies zijn op:

De toegang is gratis. We beginnen met een diner om 17.30  en eindigen om 22.00 uur.

Meld je aan!

Op het erf van de boer

De afgelopen tijd hebben we ons ingezet om boer en consument dichter bij elkaar te brengen. Zo zijn ruim 100 mensen langs geweest bij boeren in het hele land. Tijdens de lunch of bij een kop koffie spraken ze met een boer(in) over het werk op de boerderij. Over hoe de toekomst van boeren eruit ziet. En over hoe je gezond eten op een duurzame en eerlijke manier kan maken. Wat deelnemers aan Van Erf tot Erf allemaal op de boerderij hoorden, delen we binnenkort online. Met de Erfsessies zetten we weer een volgende stap.

Boer en consument naast elkaar

Wij vinden het belangrijk dat boer en consument naast elkaar komen te staan. Samen kunnen we de toekomst van ons eten veranderen. Als we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan, ontstaat er meer respect voor elkaar. Dat doen we tijdens de Erfsessies. We beginnen met samen eten en eindigen met een Erfpact. Dit Erfpact vat samen waar boeren en burgers met elkaar aan gaan werken om eerlijk en gezond eten op ons bord te krijgen.

Meld je aan en kom langs!

We nodigen je graag uit om samen verder te praten over de toekomst van eerlijk voedsel. Wat is eerlijk voor de boer, het milieu en voor jou? Meld je aan!

Loading...