english

Fair Future Generators - Regio Noord

Doe mee met Fair Future Generators in jouw eigen buurt!. Woon jij in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? Lees dan snel verder. Deze provincies behoren tot Regio Noord. Check snel welke organisaties deelnemen en hoe jij mee kan doen!

Wat ga ik doen?

4 maanden (1 dag of 2 dagen in de week) werkervaring opdoen bij een super inspirerende organisatie bij jou in de buurt. En tegelijk de wereld verbeteren? Dat is de maatschappelijke diensttijd bij Fair Future Generators.

Als Fair Future Generator...

  • help je mee een duurzaam festival te organiseren;
  • maak je een spoken word video over de klimaatcrisis;
  • of ga je aan de slag met stadslandbouw of een ander tof project;
  • ben je echt onderdeel van het team;
  • en krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw project succesvol af te ronden.

Kom naar de kick-off van Fair Future Generators tijdens het trainingsweekend. Hier wordt je gekoppeld aan de organisatie waar jij de komende 4 maanden de wereld gaat verbeteren. Tijdens een tweede trainingsweekend leer je de basics over klimaatrechtvaardigheid en ontmoet je nieuwe vrienden. Na het trainingsweekend ben je klaar om aan de slag te gaan.

Wanneer begin ik?

De trainingsweekenden vinden plaats in het Nivon Natuurvriendenhuis Allardsoog, midden in de prachtige natuur. Deze weekenden zijn een belangrijk onderdeel van Fair Future Generators. Wil je meedoen aan Fair Future Generators in Regio Noord? Hou deze 2 weekenden dan alvast vrij:

  • 17 t/m 19 september 2021
  • 19 t/m 21 november 2021

Deze organisaties doen al mee

In Regio Noord zijn er verschillende organisaties waar jij aan de slag kan. Ga jij straks bij 1 van deze organisaties aan de slag als jongerenexpert?

Wil jij samen met ons de wereld blussen?

Fair Future Generators in Regio Noord begint al in september 2021. Schrijf je dus snel in voor Fair Future Generators in Regio Noord!

Loading...