english

Milieudefensie Zuidoost Groningen

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in Zuidoost Groningen is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Welkom op de website van Milieudefensie Zuidoost Groningen. 

De afdeling Zuidoost Groningen van Milieudefensie betreft de gemeentes Veendam, Stadskanaal, Pekela, Vlagtwedde, Oldambt en Bellingwedde. Onze afdeling bestaat uit 13 enthousiaste vrijwilligers.

Wij geloven in de kracht van samenwerken.  Wij zijn lid van Nederland Schoon als het gaat om zwerfvuilproblematiek. Wij werken samen met Bi-Ora als het gaat om de dreigende komst van Megastallen in onze regio.

Wat doen we

Zuidoost Groningen is in grote lijnen een plattelandsgebied. De problemen die zich in onze regio voordoen hebben dan ook vaak te maken met het plattelandsleven. Als groep willen we opkomen voor een gezond en goed leven voor mens en dier.
Wij willen de toekomst in met een positieve houding. We richten ons op oplossingen voor een schoner milieu en een beter leven voor dieren. Maar we kunnen ook confronterend zijn daar waar het dreigt mis te lopen.

In samenwerking met anderen willen wij de toekomst ingaan, vragen stellend, vragen oproepend en vragen beantwoordend.

Doe mee

Wil je ook vrijwilliger worden bij Milieudefensie Zuidoost Groningen? Dat kan!
Mail naar zuid-oost-groningen@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.

Loading...