Lokaal actief worden

Lokaal actief worden

Lokaal actief worden

20 mei 2014

Wil jij samen met anderen Nederland verduurzamen en klimaatverandering tegengaan? Wij helpen je om (lokaal) nog meer voor elkaar te krijgen. We delen graag onze ervaringen met je over campagnevoeren, ondersteunen juridisch of financieel en verbinden je met andere initiatieven. Samen sta je sterk!

Wij kunnen lokale initiatieven leuke voordelen bieden. De enige voorwaarde is dat je bezigheden aansluiten bij de doelstellingen en werkwijze van Milieudefensie.

Sluit je initiatief niet aan bij onze thema‘s (mobiliteit, eerlijke melk, handelsverdragen, aardgas, regenwoud) maar wil je wel graag hulp? Wij helpen je graag op weg met onze handige handleidingen over o.a. campagnevoeren of benader een van onze lokale groepen bij jou in de buurt.

Sluit je initiatief wel aan bij de doelstellingen van Milieudefensie, kijk dan hier welke voordelen wij je kunnen bieden.

De voordelen om samen met ons actief te zijn

Veel kennis beschikbaar: Met de expertise die we opgebouwd hebben, kunnen we je inhoudelijke vragen over onze milieuonderwerpen snel beantwoorden.

Leerzame tips en workshops: Wij bieden jouw groep praktische ondersteuning. We geven handige tips, bieden trainingen aan en verstrekken bruikbare informatie om direct aan de slag te gaan.

Gratis juridisch advies: Wil je voorkomen dat er een project uitgevoerd wordt dat nadelig is voor jouw leefomgeving, dan geven we je advies hoe je juridische stappen kan nemen tegen je gemeente, provincie of rijk of andere initiatiefnemers.

Financiële ondersteuning: Wij kunnen lokale en regionale activiteiten die gelinkt zijn aan onze doelstellingen financieel ondersteunen.

Ga met ons in gesprek om te kijken of wij elkaar kunnen versterken. Neem contact op met Job van den Assem, lokaal.doemee@milieudefensie.nl, telefoonnummer 020-5507368.