english

Doe meer voor Operatie Klimaat

Met Operatie Klimaat bouwen we aan een eerlijk klimaatplan van ons allemaal. Jij gaf al je mening. Help je ons om meer mensen te bereiken?

  1. Deel deze campagne met familie en vrienden
  2. Teken de oproep voor duurzaam herstel
  3. Word online actievoerder (Apptivist)
  4. Word stadscoördinator

1. Deel de campagne

Heb je 5 minuten de tijd om ons te helpen? Deel dan deze actie met je vrienden, familie, klas- en studiegenoten, collega’s en sportbuddy’s op Facebook en Whatsapp

2. Teken de oproep voor duurzaam herstel

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Teken de oproep

3. Word online actievoerder (Apptivist)

Als Apptivist ontvang je regelmatig via Whatsapp een oproep om die dag mee te doen met een actie op social media. Zo kunnen we bijvoorbeeld met honderden tegelijk een tweet naar een minister sturen of je krijgt snel een update over een lopende campagne. Mogen we je appen?

4. Word stadscoördinator

Heb je wat meer tijd over en wil je echt een verschil maken? Word stadscoördinator! Als stadscoördinator zit je in het kloppende hart van deze campagne. Wil jij ervaring opdoen met het ondersteunen van vrijwilligers en bouwen aan een lokaal netwerk van veranderaars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Help ons de rechtszaak van de eeuw te winnen

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klagen we Shell aan. In december begint onze rechtszaak. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Help ons met wat je kan missen. Doe je mee?

Loading...