english

Doe meer voor Operatie Klimaat

Met Operatie Klimaat bouwen we aan een eerlijk klimaatplan van ons allemaal. Jij gaf al je mening. Help je ons om meer mensen te bereiken?

  1. Deel deze campagne met familie en vrienden
  2. Teken de oproep voor duurzaam herstel
  3. Word online actievoerder (Apptivist)
  4. Word stadscoördinator

1. Deel de campagne

Heb je 5 minuten de tijd om ons te helpen? Deel dan deze actie met je vrienden, familie, klas- en studiegenoten, collega’s en sportbuddy’s op Facebook en Whatsapp

2. Teken de oproep voor duurzaam herstel

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Teken de oproep

3. Word online actievoerder (Apptivist)

Als Apptivist ontvang je regelmatig via Whatsapp een oproep om die dag mee te doen met een actie op social media. Zo kunnen we bijvoorbeeld met honderden tegelijk een tweet naar een minister sturen of je krijgt snel een update over een lopende campagne. Mogen we je appen?

4. Word stadscoördinator

Heb je wat meer tijd over en wil je echt een verschil maken? Word stadscoördinator! Als stadscoördinator zit je in het kloppende hart van deze campagne. Wil jij ervaring opdoen met het ondersteunen van vrijwilligers en bouwen aan een lokaal netwerk van veranderaars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hier gaan we voor: klimaat op 1 in het regeerakkoord

We hebben nog 9 jaar om te voorkomen dat de klimaatcrisis uit de hand loopt. De toekomst van onze kinderen staat op het spel. Het komt dus aan op het nieuwe kabinet. Daarom gaan we samen zorgen dat het klimaat op 1 staat bij de formatie. Doe je mee?

Loading...