english

Doe meer voor Operatie Klimaat

Met Operatie Klimaat bouwen we aan een eerlijk klimaatplan van ons allemaal. Jij gaf al je mening. Help je ons om meer mensen te bereiken?

  1. Deel deze campagne met familie en vrienden
  2. Ga mee gesprekken voeren
  3. Word online actievoerder (apptivist)
  4. Word stadscoördinator
  5. Geef een kleine bijdrage

Deel de campagne

Deel deze actie met je vrienden, familie, klas- en studiegenoten, collega’s en sportbuddy’s op Facebook, Twitter en Whatsapp. Als je de link naar operatieklimaat.nl op social media plaatst, gebruik dan de hashtag #operatieklimaat.

Ga mee gesprekken voeren

Hoe kan je in deze hectische wereld het verschil maken? Met een echt gesprek! 1 op 1 met elkaar van gedachten wisselen, ideeën en opvattingen delen en elkaar suggesties geven. Daarom gaan wij de huizen langs. We bellen bij mensen aan om met elkaar te praten over klimaatproblemen en -oplossingen. Doe je mee?

Word online actievoerder (apptivist)

Als apptivist ontvang je regelmatig via Whatsapp een oproep om die dag mee te doen met een actie op social media. Zo kunnen we bijvoorbeeld met honderden tegelijk een tweet naar een minister sturen of je krijgt snel een update over een lopende campagne. Mogen we je appen?

Word stadscoördinator

Heb je wat meer tijd over en wil je echt een verschil maken? Word stadscoördinator! Als stadscoördinator zit je in het kloppende hart van deze campagne. Wil jij ervaring opdoen met het ondersteunen van vrijwilligers, huis-aan-huisgesprekken begeleiden en bouwen aan een lokaal netwerk van veranderaars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geef een kleine bijdrage

Heb je helaas niet zoveel tijd maar wil je wel bijdragen aan onze campagne? Doneer een klein (of groot) bedrag. Met jouw bijdrage kunnen we:

  • vrijwilligers trainen om met mensen in gesprek te gaan over eerlijke klimaatoplossingen;
  • de politiek overtuigen dat een eerlijk klimaatplan van ons allemaal de beste oplossing is;
  • druk zetten op de overheid om groene alternatieven (zoals isolatie en zonnepanelen) bereikbaar te maken voor iedereen. 

Doe een gift

Loading...