Praat mee op Whatsapp

Wil je graag iets doen om onze toekomst duurzamer en eerlijker te maken en in beweging te komen tegen de macht van bedrijven? En in contact komen met andere veranderaars bij jou in de buurt? Word dan lid van onze Whatsapp community!

Ben als eerste op de hoogte van campagne-updates en acties. Heb je niet zoveel tijd? Wij sturen je ook acties die je maar een paar minuten tijd kosten. Zo voeren we samen de druk op bij bedrijven en de overheid om te luisteren naar onze eisen voor verandering.

Hoe kom ik bij de Whatsapp community?

Heb jij Whatsapp? Dan kun je makkelijk lid worden van onze community door op deze link te klikken:

Of kopieer en plak deze link in de zoekbalk op je mobiele telefoon: https://chat.whatsapp.com/JNXm8soBv1yInaTVzEJ2G9.

Wil je graag in contact komen met veranderaars bij jou in de buurt? Dan kun je via de Whatsapp community lid worden van een lokale Operatie Klimaatgroep. Bijvoorbeeld bij Operatie Klimaat Drenthe, Eindhoven, Wageningen, Amsterdam, Zwolle, Arnhem-Nijmegen, Zutphen-Deventer of Rotterdam.

Kan ik de community ook weer verlaten?

Je kunt op elk moment de Whatsapp community verlaten. Je zult dan niet langer berichten van ons ontvangen. Wil je op een andere manier op de hoogte blijven van onze avonturen? Dat kan via e-mail, Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Is mijn privacy beschermd?

Ja. Je telefoonnummer wordt enkel gebruikt, zodat wij jou berichten kunnen sturen via de Whatsapp community. Verder doen we niks met jouw telefoonnummer. Alleen de beheerders van de Whatsapp community kunnen jouw telefoonnummer zien. Andere leden kunnen dit niet.

Lees ook deze korte handleiding over de bescherming van je privacy in WhatsApp.

Loading...