english

Word Milieudefensie Apptivist

Wil je graag iets doen om onze toekomst duurzamer en eerlijker te maken en in beweging te komen tegen de macht van bedrijven? Of de overheid aanspreken op haar verantwoordelijkheid? Wij delen onze online snelle acties via Whatsapp. Ook meedoen? Word dan Milieudefensie Apptivist!

Wees als een van de eerste op de hoogte van de updates over onze campagnes. Heb je niet zoveel tijd? Wij sturen je ook acties die je maar een paar minuten de tijd kosten. Zo voeren we samen de druk op bij bedrijven en de overheid om te luisteren naar onze eisen voor verandering.

Hoe word je Apptivist?

  1. App ons het berichtje ‘KLIMAAT AAN’ door op deze link te klikken.
  2. Voeg 06 - 13 65 27 47 toe aan je contacten. Noem het bijvoorbeeld "Milieudefensie Apptivist 💚". 
  3. Zolang je bent aangemeld ontvang je onze nieuws- en actieberichten (maximaal 2 keer per week).

RS2045_Climate March 33-web.jpg

Kan ik mij ook weer afmelden voor de berichten?
Ja. Stuur het bericht ‘KLIMAAT UIT’ naar Whatsapp nummer 06 - 13 65 27 47. We halen jou van de lijst en je ontvangt geen berichten meer. Je kan ook op de hoogte blijven van onze avonturen via e-mail, Facebook, Twitter of Instagram.

Is mijn privacy beschermd?
Ja. Je aanmelding wordt verwerkt door een digitale dienstverlener, het bedrijf Wireless Services in Utrecht. Die koppelt jouw WhatsApp-naam en -nummer aan een lijst zodat wij je berichten kunnen sturen. Wij bewaren jouw contactgegevens alleen om je berichten te sturen en koppelen deze niet aan andere databestanden. Berichten die jij naar ons stuurt bewaren wij maximaal 3 maanden. Je kan jouw gegevens altijd inzien, wijzigen of verwijderen door te mailen naar dataprivacy@milieudefensie.nlLees ook deze korte handleiding over de bescherming van je privacy in WhatsApp.

Zet Klimaat op 1 - Doe mee aan de advertentie-actie

We hebben nog 9 jaar om te voorkomen dat de klimaatcrisis uit de hand loopt. De toekomst van onze kinderen staat op het spel. Het komt dus aan op het nieuwe kabinet. Daarom gaan we samen zorgen dat het klimaat op 1 staat bij de formatie. Doe je mee?

Loading...