english

Klimaatalarm gemist? Kijk de livestream terug

Op zondag 14 maart 2021 sloegen ruim 35.000 mensen op meer dan 40 locaties in Nederland om 15:00 uur het alarm voor het klimaat. Samen stuurden wij een signaal naar de politiek: zet deze verkiezingen het klimaat op 1. Kijk hier de livestream van het Klimaatalarm terug.

Waarom een Klimaatalarm? 

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Maar het is nog niet te laat. Laten we de miljardensteun die nu is vrijgemaakt, gebruiken om Nederland eerlijker en groener te maken. Daarom luidden wij het Klimaatalarm. Met 35.000 mensen stuurden we een luid signaal naar de politiek. Samen hebben we invloed!

Wat gebeurde er tijdens de livestream? 

  • Razende reporters deden verslag vanuit Amsterdam, Utrecht, Groningen, Amersfoort en Nijmegen.  
  • Live optredens van onder andere klimaattroubadour Florian Wolff in Amsterdam.
  • Ruim 35.000  mensen sloegen het Klimaatalarm om 15:00 uur.  


Heb je het Klimaatalarm gemist? Hier kan je de livestream terugkijken.

Het klimaatmanifest - Voor en door jongeren

De klimaatcrisis stormt op ons af. Maar er gebeurt nog steeds veel te weinig. Het klimaatbeleid bepaalt of jongeren straks nog een toekomst hebben. Daarom zijn Jongeren Milieu Actief en 6 politieke jongerenorganisaties samen in actie gekomen. Samen met Jan Terlouw stelden zij een klimaatmanifest op. Hierin roepen de jongerenorganisaties de grote politieke partijen op om tijdens de formatie te kiezen voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid. Help jij mee?

Loading...