english

Actievoorwaarden petitie 'Regels voor investeerders'

Actievoorwaarden petitie 'Regels voor investeerders'

Op de actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden.

Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets. Hoofdelement van de site is bezoekers in actie te laten komen tegen de foute investeringen van ABN AMRO, ING en Rabobank die het regenwoud verwoesten, land roven van de lokale bevolking en mensenrechten schenden. Bezoekers worden in staat gesteld een petitie te tekenen, zich in te schrijven voor de nieuwsbrief over de campagne, het verhaal via social media te verspreiden en de campagne te steunen met een donatie.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het achterlaten van: naam, achternaam, adres, e-mailadres en optioneel het telefoonnummer op onze actiepagina en/of het doen van een donatie via deze actiesite. De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Milieudefensie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ) worden behandeld. Lees hier meer over in onze privacyverklaring: https://milieudefensie.nl/over-ons/cookies-en-privacy

Indien deelnemers van de actie zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief worden zij over het verloop van de campagne geïnformeerd per e-mail. De deelnemers wordt gevraagd nog meer in actie te komen voor deze en andere campagnes van Milieudefensie. De deelnemer geeft de organisator toestemming via e-mail en telefoon te informeren over acties en campagnes en/of om de deelnemer te vragen donateur te worden.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd eenvoudig door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. Er wordt alleen telefonisch contact opgenomen met de deelnemers die zelf hun telefoonnummer bekend hebben gemaakt aan Milieudefensie. Afmelden voor het telefoongesprek kan direct tijdens het telefoongesprek of via onze Servicelijn 020 6262 620 (ma-do van 09.30 tot 16.30 uur).

Het doen van een donatie aan Milieudefensie en het verwerken van persoonsgegevens gebeurt middels beveiligde webformulieren.

Teken de petitie

Wist je dit?

Boomkap

Door ontbossing zijn sinds 1999 ruim 100.000 orang-oetans gestorven.

Investering

ABN Amro investeert 82% in olie, kolen en gas en maar 18% in duurzaam.

Brandstoffen

Om de klimaatafspraken van Parijs te kunnen halen moet 80% van de fossiele brandstoffen in de grond blijven zitten.

Verliezen zij hun toekomst?

Over de hele wereld maken ABN AMRO, ING en de Rabobank zich schuldig aan financiering van bedrijven die zich niets aantrekken van mensenrechten, milieu en klimaat. Lees de verhalen van Terry uit Liberia, Hamdalis uit Indonesië en Papilou uit Nigeria.

Loading...