english

Fair Future Generators: verbeter de wereld én jezelf

Scroll

Wil jij een echte klimaatdrammer worden? Dat kan! Met Fair Future Generators leren wij je alle skills én doe je relevante werkervaring op. Wij koppelen je aan een klimaatproject in de buurt, waar jij zelfstandig aan de slag gaat. Van ons krijg je trainingen, workshops, coaching en begeleiding. Jij kan impact maken!

Veelgestelde vragen over Fair Future Generators

Fair Future Generators is een project van Milieudefensie, Jongeren Milieu Actief en is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd. Als je meer wilt weten over dit project, bekijk dan deze veelgestelde vragen.

De wereld verbeteren begint in jouw buurt

Meld je nu aan voor Fair Future Generators! Ontdek welke organisaties meedoen in jouw buurt, en welke dagen je vrij moet houden als je mee wil doen.

Klinkt goed! Maar wat is Fair Future Generators precies?

Dit is Fair Future Generators:

Fair Future Generators geeft jongeren van alle achtergronden de kans de wereld (en zichzelf) een stukje beter te maken. Jij gaat aan de slag op een manier die bij jou past. In een tuin, op een kantoor of tijdens een evenement. In 4 maanden ontwikkel jij je eigen skills en talent (goed voor je CV!) maak je nieuwe vrienden (goed voor je netwerk!) en leer je heel veel over klimaatrechtvaardigheid (goed voor de wereld!). Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en woon je in Nederland? Dit zijn de kansen die Fair Future Generators jou biedt:

vinkje.png een vet klimaatproject in jouw eigen buurt; 
vinkje.png 2 inspirerende trainingsweekenden in de natuur (gratis, sterker nog; inclusief reiskostenvergoeding!);
vinkje.png workshops over klimaatrechtvaardigheid, inclusiviteit, actievoeren, lobbyen, projectplanning en meer;
vinkje.png samenwerken in een team; 
vinkje.png een stadstuin aanleggen, campagne voeren tegen fast fashion, duurzame festivals ondersteunen, jongeren betrekken bij duurzame energieprojecten en nog meer toffe werkervaringen die goed staan op jouw CV;
vinkje.png (online) inspiratieavonden met nieuwe duurzame vrienden uit heel Nederland;
vinkje.pngbegeleiding van experts en een persoonlijke coach!

Fair Future Generators maakt jou een professionele wereldverbeteraar

Aan het einde krijgt elke Fair Future Generator een certificaat, een aanbevelingsbrief (op aanvraag) én 1  jaar lidmaatschap van Nivon natuurvriendenhuizen. Kortom, goed voor je skills en goed voor je cv. 

Ok, cool. Maar hoe werkt het? Dat lees je onder deze korte video (die overigens gemaakt is door onze eigen Fair Future Generators).  

Ik wil meedoen! Hoe werkt het?

  • MDT logo met tekstring fris.pngKies in het online aanmeldformulier de regio waar jij woont;
  • Kies wanneer jij wilt starten;
  • Meld je aan via deze website;
  • Jouw coach neemt enkele weken voor de start van jouw traject contact op*;
  • In het kennismakingsgesprek met jouw coach bespreken jullie welk klimaatproject het beste bij je past;
  • Je gaat aan de slag! Samen met een team voor een klimaatproject bij een organisatie in jouw regio!

* Heb je je vroeg van tevoren aangemeld? Top! Het duurt dan alleen wel even totdat onze coach contact met je opneemt. In de tussentijd ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief. Hier staat o.a. informatie in om je goed voor te bereiden op het kennismakingsgesprek. En meer te leren over de verschillende klimaatprojecten in jouw regio!

Op de hoogte blijven? Volg onze instagram!

Loading...