english

Fair Future Generators - Regio Zuid

Woon jij in Brabant, Limburg of Zeeland? Heb dan nog even geduld! Want in februari 2022 komt Fair Future Generators naar jouw regio. Geen zin om een jaar te wachten? Lees dan snel verder.

In februari 2022 breidt Fair Future Generators zich uit naar het zuiden van Nederland. Heb jij echt geen zin om tot die tijd te wachten? En vind jij het niet erg om 1 of 2 keer per week de trein te pakken? Doe dan mee aan Fair Future Generators in Regio Midden.

Wat ga ik doen?

4 maanden (1 dag of 2 dagen in de week) werkervaring opdoen bij een super inspirerende organisatie bij jou in de buurt. En tegelijk de wereld verbeteren? Dat is de maatschappelijke diensttijd bij Fair Future Generators.

Kom naar de kick-off van Fair Future Generators tijdens het trainingsweekend in Utrecht. Hier wordt je gekoppeld aan de organisatie waar jij 4 maanden de wereld gaat verbeteren. Tijdens een tweede trainingsweekend leer je de basics over klimaatrechtvaardigheid en ontmoet je nieuwe vrienden. Na het trainingsweekend ben je klaar om aan de slag te gaan.

Wanneer begin ik?

De trainingsweekenden zijn een belangrijk onderdeel van Fair Future Generators. Wil je meedoen aan Fair Future Generators in Regio Midden? Hou deze 2 weekenden dan alvast vrij:

  • 3 t/m 5 september 2021
  • 19 t/m 21 november 2021

Deze organisaties doen al mee

In Regio Midden zijn er verschillende organisaties waar jij aan de slag kan. Ga jij straks bij 1 van deze organisaties aan de slag als jongerenexpert?

Wil jij samen met ons de wereld blussen?

Fair Future Generators begint in september 2021 in Regio Midden. Meedoen in deze regio? Schrijf je dan snel in voor Fair Future Generators in Regio Midden!

Loading...