english

Bedankt voor je aanmelding als veranderaar. Samen zorgen we ervoor dat ons klimaat de verkiezingen wint. Want we hebben geen tijd te verliezen.

Laten we beginnen:

  1. Meld je aan op het Veranderaarsplatform. Dit is onze online community van veranderaars.
  2. Als je ingelogd bent, kijk in de agenda of je mee kunt doen aan een activiteit in jouw stad of online. Meld je ook aan voor de volgende Videocall van Operatie Klimaat.

We bellen of appen je in de komende dagen. Tot snel!

Heb je nog vragen?

Blijf niet met je vragen zitten. Maar neem contact op met onze servicelijn. Dat kan door te emailen naar servicelijn@milieudefensie.nl of door te bellen naar 020 6262 620. (maandag tot en met donderdag, tussen 9.30 en 16.30 uur)

Wil je meer weten?

Zij doen al mee

Als psycholoog weet ik dat veranderen voor de meeste mensen lastig is. Routines omgooien in je leven gaat meestal moeizaam en traag. Toch is het belangrijk dat we nu, allemaal, veranderen. Om de wereld ook leefbaar te houden voor de mensen ná ons. Forceren werkt niet, daarom probeer ik anderen vooral te helpen. Door te laten zien dat duurzaam leven niet zo ingewikkeld is als het lijkt. En dat het heel leuk kan zijn!
'Ik wil mijn steentje bijdragen, daarom heb ik me aangesloten bij Milieudefensie om mee te doen. Ik merk door in gesprek te gaan met mensen dat iedereen wel een andere mening heeft over thema's als klimaatverandering. Veel mensen zijn bezorgd. Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren.'
Sinds een jaar ben ik actief in de klimaatbeweging, onder meer bij JMA, de jongerenafdeling van Milieudefensie. Je werkt daar samen met mensen van heel diverse achtergronden: Milieudefensie brengt allerlei doelgroepen bij elkaar om samen klimaatverandering tegen te gaan. Je krijgt er de ruimte om zelf je eigen rol te vinden in die beweging. Dat vind ik mooi. Ik voel me thuis bij Milieudefensie.
'Het geeft me een goed gevoel hier aan mee te doen, en ik wil dat meer mensen zich bewuster worden van milieuproblematiek. Ik ben heel enthousiast over deze aanpak, omdat ik het belangrijk vind echt een goed gesprek aan te gaan. Door met elkaar van gedachten te wisselen ga je nadenken en krijg je nieuwe ideeën, die de eerste stap kunnen zijn naar anders handelen.'
Loading...