english

Word een veranderaar en doe mee met Operatie Klimaat

Geloof je net als wij in een eerlijke en duurzame toekomst? Doe dan met ons mee. Laat je horen voor eerlijke klimaatoplossingen! En organiseer samen met ons activiteiten en evenementen door heel Nederland.

Ik doe mee!

Wat willen we bereiken?

  • Leiders die alles op alles zetten voor het klimaat, een gezonde economie en een eerlijk Nederland;
  • met strengere regels voor vervuilende bedrijven;
  • zodat vervuilende bedrijven eindelijk de kosten gaan betalen van de schade die ze veroorzaken;
  • en boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten;
  • reizigers genieten van beter en goedkoper OV;
  • huizen geïsoleerd en verduurzaamd worden;
  • en er zo genoeg groene banen zijn voor iedereen.

Tijd voor actie!

Om dat te bereiken moet Nederland op de schop. Want we hebben nog maar 9 jaar om de klimaatcrisis te stoppen. De toekomst van onze kinderen, en kinderen wereldwijd, staat op het spel.

Daarom hebben wij 30 grote vervuilers in Nederland een ultimatum gesteld. We willen dat ze ons voor 15 april 2022 hun klimaatplan sturen. Dat plan moet duidelijk aantonen hoe ze hun bijdrage aan gevaarlijke klimaatverandering gaan stoppen. Om de bedrijven eraan te herinneren dat het menens is, gaat Operatie Klimaat door middel van ludieke acties de druk op deze bedrijven flink opvoeren.

Dus ben jij klaar om Nederland te veranderen?

Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Want samen hebben we meer invloed. Check snel of er in de buurt al een Operatie Klimaatgroep actief is om je bij aan te sluiten. Organiseer samen klimaat evenementen in jouw buurt. Of word stadsorganizer en begin zelf een Operatie Klimaatgroep! 

Enthousiast geworden?  Geef je op voor Operatie Klimaat en vul het formulier in. De stadsorganizer die bij jou in de buurt actief is neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Zet je je liever op een andere manier in voor een betere leefomgeving?  Kijk dan eens bij onze lokale afdelingen.

Word actief voor het klimaat

Loading...