english

Bedankt voor je aanmelding!

Super dat je met ons meedoet! Samen met jou en vele vrijwilligers bellen we huis na huis aan om in gesprek te gaan over klimaatproblemen en -oplossingen.

Vanaf september gaan we los! Voor die tijd neemt een organizer van Milieudefensie contact met jou op om je uit te nodigen voor de eerste gesprekken bij jou in de buurt. Tot die tijd kun je met al je vragen en ideeën bij ons terecht via doe.mee@milieudefensie.nl.

Aan de slag

We bouwen in het hele land teams op. Help ons door vrienden en kennissen op te roepen zich ook op te geven. Hoe meer gesprekken we voeren, hoe meer impact we maken. Samen zorgen we dat er eerlijk en ambitieus klimaatbeleid komt.

Wil je meer weten?

Zij doen al mee

'Ik wil mijn steentje bijdragen, daarom heb ik me aangesloten bij Milieudefensie om mee te doen. Ik merk door in gesprek te gaan met mensen dat iedereen wel een andere mening heeft over thema's als klimaatverandering. Veel mensen zijn bezorgd. Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren.'
'Het geeft me een goed gevoel hier aan mee te doen, en ik wil dat meer mensen zich bewuster worden van milieuproblematiek. Ik ben heel enthousiast over deze aanpak, omdat ik het belangrijk vind echt een goed gesprek aan te gaan. Door met elkaar van gedachten te wisselen ga je nadenken en krijg je nieuwe ideeën, die de eerste stap kunnen zijn naar anders handelen.'
Loading...