english

Welkom bij Milieudefensie!

We zijn ontzettend blij dat je lid geworden bent. En daar willen we je met deze video graag voor bedanken!

Samen met jou werken we aan een duurzaam en eerlijk Nederland. En dat is hard nodig om het grootste probleem van nu aan te pakken: klimaatverandering. Hoe pakken we dat aan?

Samen met jou veranderen we de politiek en bedrijven

Gelukkig kunnen we nog voorkomen dat klimaatverandering uit de hand loopt. Door duurzame alternatieven bereikbaar te maken voor iedereen. Denk aan:

  • een warm en duurzaam huis;
  • eerlijk en gezond eten;
  • beter openbaar vervoer;
  • de vervuiler eerlijk laten betalen.

Zo maken we van Nederland een duurzaam en eerlijk land, voor onszelf én voor generaties na ons.

Hoe doen we dat?

In je eentje begin je weinig. Daarom bouwen we aan een sterke beweging. Want samen bereik je meer. Samen stappen we naar de rechter, spreken we vervuilende bedrijven aan of de politiek. En we trainen mensen zodat ze zelf aan de slag kunnen. 

Heb je een vraag? We staan voor je klaar!

Heb je een vraag over een campagne of je lidmaatschap? Neem gerust contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620. Dat kan van maandag t/m donderdag tussen 9.30 - 16.30 uur. Of mail naar service@milieudefensie.nl

Wil je meer weten?

Onze leden

''Mijn generatie kijkt vanuit de schoolbanken toe hoe grote banken ons geld in de palmoliesector pompen. Ik ben het zat. Ook wij kunnen in actie komen. Daarom steun ik Milieudefensie in hun strijd tegen ontbossing.''
“We kunnen onze wereld positief veranderen. Door ons te organiseren, mensen om ons heen bewust te maken van gezonde alternatieven en internationaal met elkaar samen te werken.”
"Ik wil graag eerlijk voedsel eten zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de schade die ermee is aangericht. Ik steun Milieudefensie omdat zij de vinger precies op de zere plek legt en de problemen rond voedsel vanuit verschillende kanten aanpakt."
Loading...