english

Welkom bij Milieudefensie!

We zijn ontzettend blij dat je donateur bent geworden. Samen met jou kunnen we werken aan onze missie: het realiseren van een gezonde en eerlijke veehouderij. Denk daarbij aan koeien in de wei, veevoer van dichtbij en een eerlijke prijs voor boeren. Met een veehouderij die in balans is met de natuur kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van onze prachtige planeet! Met jouw gift zetten we ons daar vol voor in.

Koeiendans

Koeien zijn blij in de wei. Dat kun je zien als ze na een winter op stal weer naar buiten mogen. Kijk naar dit prachtige koeienballet:

Wil je meer weten?

Onze leden

''Mijn generatie kijkt vanuit de schoolbanken toe hoe grote banken ons geld in de palmoliesector pompen. Ik ben het zat. Ook wij kunnen in actie komen. Daarom steun ik Milieudefensie in hun strijd tegen ontbossing.''
“We kunnen onze wereld positief veranderen. Door ons te organiseren, mensen om ons heen bewust te maken van gezonde alternatieven en internationaal met elkaar samen te werken.”
"Ik wil graag eerlijk voedsel eten zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de schade die ermee is aangericht. Ik steun Milieudefensie omdat zij de vinger precies op de zere plek legt en de problemen rond voedsel vanuit verschillende kanten aanpakt."
Loading...