english

Welkom bij Milieudefensie!

We zijn ontzettend blij dat je donateur bent geworden. Samen met jou kunnen we werken aan onze missie: het realiseren van een gezonde en eerlijke veehouderij. Denk daarbij aan koeien in de wei, veevoer van dichtbij en een eerlijke prijs voor boeren. Met een veehouderij die in balans is met de natuur kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van onze prachtige planeet! Met jouw gift zetten we ons daar vol voor in.

Koeiendans

Koeien zijn blij in de wei. Dat kun je zien als ze na een winter op stal weer naar buiten mogen. Kijk naar dit prachtige koeienballet:

Onze donateurs

"Ik wil graag eerlijk voedsel eten zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de schade die ermee is aangericht. Ik steun Milieudefensie omdat zij de vinger precies op de zere plek legt en de problemen rond voedsel vanuit verschillende kanten aanpakt."
"Ik gun dieren een beter leven. Lekker buiten en niet in een megastal. Mijn dochter is dol op dieren en ik wil graag dat zij ook later nog koeien in de wei kan zien grazen. Ik steun Milieudefensie omdat zij zowel dierenleed aanpakt als het grote voedselsysteem dat erachter zit."

Wil je meer weten?

Loading...