english

Milieuvrienden Duiven

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in Duiven is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Wij zijn sinds 1989 een lokale afdeling van Milieudefensie. We hebben ons ook aangesloten bij de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Milieuvrienden Duiven zet zich in voor het behouden en verbeteren van de natuur in de regio. De Gemeente Duiven bestaat uit de dorpen Duiven, Groessen en Loo.

Wat doen we

We organiseren acties rondom de thema's milieu, energie, gezondheid, verkeer en landschap. Zo zijn we al jaren intensief betrokken met de strijd tegen de verlenging van de A15. En we zijn trots op onze bijdrage aan de aanleg van twee Klompenpaden in Loo en Groessen.

We houden ons ook bezig met de vraag hoe we omgaan met onze omgeving. We hebben overleg met de gemeente, organiseren bijeenkomsten voor politieke partijen en doen mee aan acties van Milieudefensie. Wanneer het nodig is reageren we op actuele situaties en vragen van mensen.

Doe mee

Wil je ook vrijwilliger worden? Dat kan!
Mail naar Rennie Verhagen via duiven@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.

Loading...