english

Help mee Shell te verslaan

De rechter heeft besloten onze klimaatzaak tegen Shell nog dit jaar te behandelen. Dat is fantastisch nieuws. Want hoe eerder Shell zich aan het klimaatakkoord van Parijs houdt, hoe beter. Maar zonder jouw hulp gaat het niet lukken.

Ja, ik doneer

De politiek kiest vanwege corona voor uitstel van de klimaatmaatregelen. Daarom wordt onze rechtszaak nog belangrijker. En de behandeling is al in december. Dus we moeten snel schakelen. Want in plaats van een langlopende, slepende rechtszaak en een paar jaar voorbereidingstijd, hebben we nog maar een paar maanden.

Dat betekent: onverwacht hoge kosten. We hebben nú extra geld nodig. Want in tegenstelling tot Shell hebben wij geen miljarden op onze bankrekening staan.

Met jouw steun kunnen we:

  • onze advocaat Roger Cox en zijn team inhuren;
  • extra mensen aannemen met inhoudelijke expertise om de zaak voor te bereiden;
  • onderzoek laten doen naar bewijsmateriaal;
  • wetenschappers inhuren die rapporten voor ons schrijven en ons adviseren.

We rekenen op een kostenpost van ruim € 300.000. Dat is erg veel geld. Maar als het ons lukt om Shell op de knieën te krijgen en klimaatmaatregelen af te dwingen, dan is dat elke cent waard!

Kun je iets missen? Groot of klein, elk bedrag is welkom! Werk mee aan deze revolutionaire rechtszaak en stop de klimaatvervuiling door Shell.

Loading...