Milieu Mensen Meningen

Milieu  Mensen  Meningen

Milieu Mensen Meningen

21 juli 2015

Voor stevige verhalen, inspirerende interviews, scherpe opinies en prikkelende columns over milieuonderwerpen moet je bij Down to Earth zijn. Down to Earth is hét platform voor groene journalistiek en opinie en jouw stek voor de mooiste en beste verhalen. Want wij hebben net zo'n groen hart als jij.

Hoe zit het nou met TTIP en de chloorkip? Draagvlak voor windmolens, hoe krijg je het en waarom is het er vaak niet? Schiet dat op, zo'n Burgerinitiatief? Had jij ook een kater van de klimaattop in Kopenhagen? Waarom jaagt Japan nog steeds op walvissen? Welk getouwtrek zit er achter de discussie over statiegeld? Antwoorden op dit soort vragen vind je bij Down to Earth.

Online platform en magazine

Down to Earth maakt zich hard voor de verandering naar een duurzame en rechtvaardige wereld. We schrijven over milieu en de milieubeweging. Iedere twee maanden komt er een papieren magazine uit en op downtoearthmagazine.nl brengen we je nog veel meer. Op Facebook en Twitter houden we je vrijwel dagelijks op de hoogte.

Bezoek Down to Earth magazine

Blijf op de hoogte

Down to Earth en Milieudefensie

Het magazine van Vereniging Milieudefensie bestaat al sinds haar oprichting in 1971. De allereerste editie van het tijdschrift was de Nederlandse vertaling van Blueprint for Survival, in navolging van het Britse milieumagazine The Ecologist. Het blad heette oorspronkelijk Milieudefensie, later Milieudefensie Magazine en sinds november 2010 zijn wij Down to Earth. De artikelen in het magazine geven niet noodzakelijk de standpunten van Milieudefensie weer. We zijn een journalistiek onafhankelijk opinieblad voor mensen met een groen hart. Ben jij ook Down to Earth?