english

Word Milieudefensie Apptivist

Wil je graag iets doen om onze toekomst duurzamer en eerlijker te maken en in beweging te komen tegen de macht van bedrijven? Of de overheid aanspreken op zijn verantwoordelijkheid? Maar heb je niet (altijd) de tijd of de mogelijkheden om mee te doen aan onze acties in het land? Word dan Milieudefensie Apptivist!

Hoe werkt het?

  1. Voeg 06 - 13 65 27 47 toe aan jouw WhatsApp-contactpersonen
  2. App ons het berichtje ‘KLIMAAT AAN’
  3. Zolang je bent aangemeld ontvang je onze nieuws- en actieberichten (max. 1 per week)

Nieuwsberichten
Bij nieuwsberichten kun je denken aan updates over lopende campagnes, zoals de klimaatzaak tegen Shell. Of bijvoorbeeld een uitnodiging voor een kijkje achter de schermen.

Actieberichten
Actieberichten zijn verzoeken om mee te doen aan snelle, makkelijk uit te voeren acties. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een Tweet naar Shell. Deze acties zijn bedoeld om samen de druk op te voeren. Voor bedrijven en de overheid kan dit de doorslag geven om te luisteren naar onze eisen voor verandering. Zo lever je dus een bijdrage om een duurzamere en eerlijkere toekomst dichterbij te brengen!

Veelgestelde vragen

Waarom gebruiken jullie WhatsApp?
Omdat veel mensen deze app al kennen en gebruiken. Via WhatsApp kunnen wij jou snel en makkelijk bereiken. En kun jij snel en makkelijk meedoen aan acties voor een eerlijke toekomst!

Word ik straks overspoeld met berichten?
Nee. Je ontvangt alleen berichten van Milieudefensie (maximaal 1 keer per week). Je krijgt dus geen berichten van andere Apptivisten, zoals in een Whatsapp-groep.

Is mijn privacy beschermd?
Ja. Wij bewaren jouw contactgegevens alleen om je berichten te sturen en koppelen deze niet aan andere databestanden. Berichten die jij naar ons stuurt bewaren wij maximaal 3 maanden. Wij delen deze data nooit met anderen. Lees ook deze korte handleiding over de bescherming van je privacy in WhatsApp.

Kan ik mij ook weer afmelden voor de berichten?
Ja. Stuur het bericht ‘KLIMAAT UIT’ naar WhatsApp nummer 06 - 13 65 27 47. We halen jou dan van de lijst en je ontvangt geen berichten meer.

Loading...