english

Word Milieudefensie Apptivist

Wil je graag iets doen om onze toekomst duurzamer en eerlijker te maken en in beweging te komen tegen de macht van bedrijven? Of de overheid aanspreken op zijn verantwoordelijkheid? Wij delen onze online snelle acties via Whatsapp. Ook meedoen? Word dan Milieudefensie Apptivist!

Hoe werkt het?

  1. Voeg 06 - 13 65 27 47 toe aan jouw WhatsApp-contactpersonen
  2. App ons het berichtje ‘KLIMAAT AAN’
  3. Zolang je bent aangemeld ontvang je onze nieuws- en actieberichten (max. 1 per week)

Nieuwsberichten
Bij nieuwsberichten kun je denken aan updates over lopende campagnes, zoals de klimaatzaak tegen Shell. Of bijvoorbeeld een uitnodiging voor een kijkje achter de schermen.

Actieberichten
Actieberichten zijn verzoeken om mee te doen aan snelle, makkelijk uit te voeren acties. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een Tweet naar Shell. Deze acties zijn bedoeld om samen de druk op te voeren. Voor bedrijven en de overheid kan dit de doorslag geven om te luisteren naar onze eisen voor verandering. Zo lever je dus een bijdrage om een duurzamere en eerlijkere toekomst dichterbij te brengen!

Veelgestelde vragen

Waarom gebruiken jullie WhatsApp?
Omdat veel mensen deze app al kennen en gebruiken. Via WhatsApp kunnen wij jou snel en makkelijk bereiken. En kun jij snel en makkelijk meedoen aan acties voor een eerlijke toekomst!

Word ik straks overspoeld met berichten?
Nee. Je ontvangt alleen berichten van Milieudefensie (maximaal 2 keer per week). Je krijgt dus geen berichten van andere Apptivisten, zoals in een Whatsapp-groep.

Is mijn privacy beschermd?
Ja. Je aanmelding wordt verwerkt door een digitale dienstverlener, het bedrijf Wireless Services in Utrecht. Die koppelt jouw WhatsApp-naam en -nummer aan een lijst zodat wij je berichten kunnen sturen. Wij bewaren jouw contactgegevens alleen om je berichten te sturen en koppelen deze niet aan andere databestanden. Berichten die jij naar ons stuurt bewaren wij maximaal 3 maanden. Je kunt jouw gegevens altijd inzien, wijzigen of verwijderen door te mailen naar dataprivacy@milieudefensie.nlLees ook deze korte handleiding over de bescherming van je privacy in WhatsApp.

Kan ik mij ook weer afmelden voor de berichten?
Ja. Stuur het bericht ‘KLIMAAT UIT’ naar WhatsApp nummer 06 - 13 65 27 47. We halen jou dan van de lijst en je ontvangt geen berichten meer.

Help ons de rechtszaak van de eeuw te winnen

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klagen we Shell aan. In december begint onze rechtszaak. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Help ons met wat je kan missen. Doe je mee?

Loading...