english

Vraag de schenkingsovereenkomst aan

Wat fijn dat je ons voor een langere periode wil steunen. Hierdoor zijn we verzekerd van jouw steun en dat is goed nieuws voor het klimaat.

Goed om te weten:

  • Je bepaalt zelf hoeveel je jaarlijks geeft en je kan het bedrag in termijnen betalen.
  • Een schenkingsovereenkomst met een goed doel ga je aan voor minimaal 5 jaar.
  • Minimumbedrag per jaar is € 75; dit vanwege de administratiekosten.
  • Als je ons gaat steunen met een periodieke schenking dan stopt de lopende machtiging automatisch. We zetten deze om in een periodieke schenking.

Vraag de schenkingsovereenkomst aan

schenken-beeld-los.pngAls je je gegevens hier invult, sturen we je de overeenkomst per post op.

Nadat we het ingevulde formulier hebben ontvangen, sturen we je een getekend en genummerd exemplaar terug voor je eigen administratie. 

Wil je het toch liever online regelen. Dat kan ook.

Vraag het aan


 

**Disclaimer**

Wij houden je graag op de hoogte van onze campagnes. Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om Milieudefensie te steunen.

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze donateursadministratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om  (zoals bepaald in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, AVG).

Neem voor vragen of wijzigingen contact op met onze Servicelijn: 020 6262 620 of service@milieudefensie.nl Je kunt je altijd weer uitschrijven door in een van onze e-mails op unsubscribe te klikken.

Lees onze privacybepaling.

Loading...