Kom 31 mei naar de Klimaatmars op de Zuidas

scroll

Scroll

Op vrijdag 31 mei nemen we de Amsterdamse Zuidas over. Hét symbool van de macht van bedrijven. Omdat grote vervuilende bedrijven blijven vervuilen. Als zij daar niet mee stoppen, loopt de klimaatcrisis volledig uit de hand. Ben jij 1 van de tienduizenden die we daar verwachten?

Veelgestelde vragen over de Klimaatmars op de Zuidas 2024

Op 31 mei om 14.00 uur maken we samen een vuist tegen grote vervuilers tijdens de Klimaatmars op de Zuidas in Amsterdam. Maar waarom gaan we juist hier demonstreren? Hier vind je het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen over deze Klimaatmars.

Uit zichzelf veranderen vervuilers niet

We kunnen niet wachten. 2023 was het warmste jaar ooit. Het is de hoogste tijd voor actie. Toch is wachten precies wat grote vervuilende bedrijven doen. Ze zeggen dat ze heel goed bezig zijn. Maar hun klimaatplannen schieten nog steeds te kort. Daarom stijgt de wereldwijde CO2-uitstoot nog steeds.

Wij zijn klaar met hun groene praatjes. Het is tijd om vervuilers te dwingen voor het klimaat te zorgen. In je eentje lukt dat niet, maar met z'n allen... Vervuilers zijn sterk, met z'n allen zijn wij sterker. Kom je ook?

Maak een vuist tegen vervuilers

De mars wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband (de Klimaatcrisis Coalitie, KCC) dat bestaat uit Greenpeace, Fridays for Future, FNV, De Goede Zaak, XR, Fossielvrij, Oxfam Novib en Milieudefensie.

Meld je nu aan voor de Klimaatmars

Vrijdagmiddag 31 mei om 14:00 gaat het gebeuren. Ben jij erbij? Schrijf je in! En krijg meer informatie over samenreisevents, de route, het programma en wat wij gaan doen in de mars.

Loading...