english

Vodcast #3: Is biomassa eigenlijk wel zo bio?

Biomassacentrales schieten als paddestoelen uit de grond. Veel mensen maken zich hier zorgen over en komen zelfs in actie. Is dit terecht? In deze vodcast kom je erachter. De rubriek gaat dit keer over Support Your Locals.

De vodcast van Milieudefensie biedt kennis en duiding in de gigantische informatiestroom over klimaat en duurzaamheid. In elke aflevering bespreken hosts Laura van Rutten (communicatiemedewerker) en Jorien de Lege (campaigner) wat hen is opgevallen in het nieuws. En Merel Faasen (vodcast reporter) gaat op zoek naar sprankjes hoop en inspiratie in haar eigen rubriek.

Kijk:

 

Luister:

 

Shownotes

Heb je een tip?
Is jou ook iets opgevallen in de media of in het nieuws? Stuur dan een mailtje naar: vodcast@milieudefensie.nl. Bedankt!

Teken de oproep voor duurzaam herstel

Door de coronacrisis staat alles even stil en denken we na over onze manier van leven. Hoe willen we verder? Milieudefensie roept de overheid op om te kiezen voor duurzame en eerlijke oplossingen. Voor iedereen. Doe je mee?

Teken de oproep

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...