english

Vodcast #1: Moeten we de luchtvaart redden?

Moet de overheid tijdens de coronacrisis de luchtvaart steunen? In onze allereerste vodcast gaan we hierover in gesprek. En in de rubriek staan we stil bij de Nationale Zaaidag.

De vodcast van Milieudefensie biedt kennis en duiding in de gigantische informatiestroom over klimaat en duurzaamheid. In elke aflevering bespreken hosts Laura van Rutten (communicatiemedewerker) en Jorien de Lege (campaigner) wat hen is opgevallen in het nieuws of in de media. En Merel Faasen (vodcast vrijwilliger) gaat op zoek naar sprankjes hoop en inspiratie in haar eigen rubriek.

Kijk:

Luister:

Shownotes:


Heb je een tip?
Is jou ook iets opgevallen in de media of in het nieuws? Stuur dan een mailtje naar: vodcast@milieudefensie.nl. Bedankt!

Teken de oproep voor duurzaam herstel

Door de coronacrisis staat alles even stil en denken we na over onze manier van leven. Hoe willen we verder? Milieudefensie roept de overheid op om te kiezen voor duurzame en eerlijke oplossingen. Voor iedereen. Doe je mee?

Teken de oproep

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...