english

Zorg voor elkaar én de toekomst

Scroll

Corona heeft ons leven op z’n kop gezet. En wat blijkt: alleen samen staan we sterk. Dat geeft hoop, want ook de economische crisis en de klimaatcrisis moeten we met zijn allen aanpakken. Helaas doen vervuilende bedrijven niet mee. En onze regering staat dit toe. Het is tijd voor duurzame en eerlijke oplossingen voor iedereen. Teken de oproep aan de politiek.

Veelgestelde vragen

Milieudefensie roept de politiek op tijdens de coronacrisis ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Misschien vraag je je af waarom we juist nu met deze petitie komen. Of wil jij weten waarom wij het over groene banen hebben? Lees onze antwoorden op deze en andere vragen.

Dit kunnen we samen doen

Hou 1,5 meter afstand
Hou 1,5 meter afstand
Zorg voor elkaar
Zorg voor elkaar
Zorg voor de toekomst
Zorg voor de toekomst

De overheid steekt miljarden euro’s in de economie. Een geweldig kans om de economie een duw in de groene richting te geven. Toch blijft de overheid vervuilende bedrijven steunen zonder nieuwe voorwaarden.

Stel je eens voor wat we kunnen bereiken als we geen geld meer stoppen in vervuiling. Als we nu een nieuwe weg inslaan. Door gelijk met de economische crisis ook de klimaatcrisis aan te pakken, en dat op een eerlijke manier te doen. Wij vragen de overheid te kiezen voor mensen en niet voor vervuilende bedrijven. Samen hebben we invloed. Doe je mee?

Ja, ik teken de oproep voor duurzaam herstel:

Loading...