english

Lezing: How to Be A Good Ancestor

We hebben iets speciaals voor jou, omdat je oud-lid van Milieudefensie bent. We bieden je deze inspirerende en hoopvolle lezing aan. Hierin vertelt Roman Krznaric hoe wij goede voorouders kunnen zijn.

Goede voorouders worden we:

  • Door meer na te denken over de lange termijn.
  • En minder bezig te zijn met de tirannie van het nu.

Dit unieke aanbod krijg je mede namens The School Of Life.

Over The School Of Life

Veel levenslessen die de kwaliteit van je leven bepalen, komen op school weinig of niet aan bod:3E7B6FA5-CB3D-402C-B57F-9472B03780C2@home.png

  • Met wie moet je een relatie beginnen?
  • Wat voor werk past bij je?
  • En hoe vind je betekenis in je leven?

The School of Life geeft je de kans om je levenskennis bij te spijkeren. Op basis van ideeën uit de filosofie, psychologie en kunst, helpen ze je op weg naar onder andere meer zelfkennis, kalmte, veerkracht en verbinding.

Onze leden

''Mijn generatie kijkt vanuit de schoolbanken toe hoe grote banken ons geld in de palmoliesector pompen. Ik ben het zat. Ook wij kunnen in actie komen. Daarom steun ik Milieudefensie in hun strijd tegen ontbossing.''
“We kunnen onze wereld positief veranderen. Door ons te organiseren, mensen om ons heen bewust te maken van gezonde alternatieven en internationaal met elkaar samen te werken.”
"Ik wil graag eerlijk voedsel eten zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de schade die ermee is aangericht. Ik steun Milieudefensie omdat zij de vinger precies op de zere plek legt en de problemen rond voedsel vanuit verschillende kanten aanpakt."
Loading...