Stem jij ook voor onze kinderen?

scroll

Scroll

Hoe geef jij onze aarde door? Dat is dé vraag bij de verkiezingen in maart. Laten we deze keer niet voor onszelf stemmen, maar voor onze kinderen en hun toekomst. En voor álle mensen die geraakt worden door de klimaatcrisis. Teken de oproep en laat zien dat het klimaat beslissend is voor jouw stem.

Het begint met een vraag

Het klimaat ontspoort. We doen wat we kunnen, in ons eigen leven. Maar grote vervuilende bedrijven doen nog niet mee. En de regering durft ze daar niet op aan te spreken. Dat moet anders, na de verkiezingen. Want als zij niet meedoen, kunnen we de klimaatcrisis niet oplossen. Daarom stellen we één vraag aan Mark, Wopke, Sigrid, Gert-Jan en al die andere lijsttrekkers:
hoe geven jullie onze aarde door?

Het antwoord is aan jou

Nederland is nu allerlaatste in Europa met verduurzamen. Maar Nederland kan (weer) koploper worden. Wij hebben de sleutel in handen. Wij samen.  Ook al zijn we allemaal anders, over 1 ding zijn we het snel eens: we willen onze kinderen beschermen. Wie wil er nou niet dat kinderen, waar ook ter wereld, een mooie toekomst hebben zonder gevaarlijke klimaatverandering? Laten we daarom deze verkiezingen stemmen voor de toekomst van onze kinderen.
 
 Onderteken de oproep en laat zo aan politici zien dat hun aanpak van de klimaatcrisis beslissend is voor jouw stem.

De oproep

Ik roep alle politieke partijen op: Doe mee! Zet samen met de rest van Nederland de schouders onder het klimaatbeleid. Kies voor een economie die een leefbare toekomst garandeert voor ons allemaal. Want dan heb je mijn steun. We kunnen de strijd tegen klimaatverandering nog winnen. En de opwarming beperken tot anderhalve graad.

Loading...