Een zorgelijke verkiezingsuitslag; maar wij pakken door!

Na de verkiezingen werden veel mensen wakker met een kater. Een partij die hele bevolkingsgroepen uitsluit en klimaatverandering ontkent, won de verkiezingen. Dat doet pijn, maar motiveert ook. Om elkaar vast te houden. En om onze strijd met overtuiging door te zetten.

Wij blijven ons meer dan ooit inzetten vóór een rechtvaardige wereld en eerlijk klimaatbeleid, tégen grote vervuilers die gevaarlijke klimaatverandering veroorzaken.

Na de verkiezingsavond voelen veel mensen zich machteloos. Dat begrijpen wij heel goed. Blijf er niet mee zitten, maar deel je gevoel met anderen. En zet het om in actie! Spreek je uit en ga de straat op. Word lid van Milieudefensie. Of van een andere organisatie die zich inzet voor (klimaat)rechtvaardigheid. Dit is het moment om je aan te sluiten.

Hoe jij mee kan doen

Wij geloven in de kracht van mensen. Want als we samen optrekken, kunnen de grote vervuilers niet om ons heen. Dus of het nu gaat om onze volgende klimaatrechtszaak of de aanpak van andere grote vervuilers: jij kan daar deel van uitmaken. Want dit is ook jouw zaak.

Steun ons werk

We kunnen ons belangrijke werk alleen doen, dankzij de steun van meer dan 100.000 leden en donateurs. Wil jij ons helpen dit werk voort te kunnen zetten? Word dan nu lid. Dat kan al vanaf € 3 per maand.

Foto bovenaan: De Tweede Kamer. © Shutterstock

Word mede-eiser in onze nieuwe Klimaatzaak tegen ING

Wij klagen ING aan in een baanbrekende nieuwe Klimaatzaak. Nooit eerder werd een bank in Nederland aangeklaagd omdat zijn klimaatbeleid tekortschiet. En jij kan meedoen. Sluit je aan bij deze nieuwe rechtszaak en word mede-eiser.

Loading...