Een zorgelijke verkiezingsuitslag; maar wij pakken door!

Na de verkiezingen werden veel mensen wakker met een kater. Een partij die hele bevolkingsgroepen uitsluit en klimaatverandering ontkent, won de verkiezingen. Dat doet pijn, maar motiveert ook. Om elkaar vast te houden. En om onze strijd met overtuiging door te zetten.

Wij blijven ons meer dan ooit inzetten vóór een rechtvaardige wereld en eerlijk klimaatbeleid, tégen grote vervuilers die gevaarlijke klimaatverandering veroorzaken.

Na de verkiezingsavond voelen veel mensen zich machteloos. Dat begrijpen wij heel goed. Blijf er niet mee zitten, maar deel je gevoel met anderen. En zet het om in actie! Spreek je uit en ga de straat op. Word lid van Milieudefensie. Of van een andere organisatie die zich inzet voor (klimaat)rechtvaardigheid. Dit is het moment om je aan te sluiten.

Hoe jij mee kan doen

Wij geloven in de kracht van mensen. Want als we samen optrekken, kunnen de grote vervuilers niet om ons heen. Dus of het nu gaat om onze volgende klimaatrechtszaak of de aanpak van andere grote vervuilers: jij kan daar deel van uitmaken. Want dit is ook jouw zaak.

Heb je wat tijd over? Kom naar de meet-up

Binnenkort volgt een nieuwe stap in onze historische campagne. Op dit moment ronden we het juridisch vooronderzoek af. Daarna onthullen we welke grote vervuiler we gaan aanpakken. Tijdens onze meet-up op 29 november vertellen we je graag meer. Je hoort dan over de nieuwste stappen die we nemen én hoe jij daaraan kan bijdragen. Lees hier meer over onze meet-up.

Steun ons werk

We kunnen ons belangrijke werk alleen doen, dankzij de steun van meer dan 100.000 leden en donateurs. Wil jij ons helpen dit werk voort te kunnen zetten? Word dan nu lid. Dat kan al vanaf € 3 per maand.

Foto bovenaan: De Tweede Kamer. © Shutterstock

Help ons een nieuwe Klimaatzaak winnen

Een beter milieu begint bij de grote vervuilers van Nederland. Daarom vroegen wij 30 grote bedrijven om hun klimaatplannen. Sommige bedrijven doen hun best. Maar de rest blijft doorgaan met vervuilen. We bereiden ons voor op een nieuwe Klimaatzaak tegen een grote vervuiler. Help je mee?

Loading...