english

Vodcast #2: Hoe lossen we het stikstofprobleem op?

De overheid maakt 5 miljard euro vrij om het stikstofprobleem op te lossen. Maar waar gaat al dat geld precies naartoe? En draagt het écht bij aan de oplossing? In deze vodcast praten we erover. De rubriek gaat dit keer over Blue City.

De vodcast van Milieudefensie biedt kennis en duiding in de gigantische informatiestroom over klimaat en duurzaamheid. In elke aflevering bespreken hosts Laura van Rutten (communicatiemedewerker) en Jorien de Lege (campaigner) wat hen is opgevallen in het nieuws of in de media. En Merel Faasen (vodcast vrijwilliger) gaat op zoek naar sprankjes hoop en inspiratie in haar eigen rubriek.

Kijk:

 

Luister:

Shownotes:


Heb je een tip?
Is jou ook iets opgevallen in de media of in het nieuws? Stuur dan een mailtje naar: vodcast@milieudefensie.nl. Bedankt!

Teken de oproep voor duurzaam herstel

Door de coronacrisis staat alles even stil en denken we na over onze manier van leven. Hoe willen we verder? Milieudefensie roept de overheid op om te kiezen voor duurzame en eerlijke oplossingen. Voor iedereen. Doe je mee?

Teken de oproep

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...