english

Doneer aan Milieudefensie en ontvang het album Ephemerals met pianomuziek

Muzikant Ravel maakt pianomuziek tegen klimaatverandering. Als je ons steunt met een gift krijg je gratis zijn nieuwste album Ephemerals. Een fantastische actie met prachtige muziek.

Ravel, die in het echte leven Ruben Claessens - Isarin heet: "Ik probeer met mijn muziek altijd meer te bereiken. Dan heb ik het niet over likes of luisteraars, maar over herkenning, emotie of bewustwording. In dit geval over een onderwerp wat ons allemaal aangaat: klimaatverandering."

Als voorproefje delen we het nummer The Storm met je. Hierin staat de storm symbool voor ons veranderende klimaat en de onvermijdelijke ramp waar we op afstevenen. Ruben: "We zien hem aankomen, we weten tot op zekere hoogte wat hij teweeg zal brengen, maar we weten hem (nog) niet uit de weg te gaan."

Luister naar The Storm:

Op die manier vertelt Ruben bij elk nummer een verhaal. In het boekje dat je bij het album krijgt, neemt hij je mee in zijn achterliggende gedachte. Bovendien vind je bij elk nummer prachtige concept art, gemaakt door fotograaf / kunstenaar Mark Isarin.

Hoe ontvang je het album Ephemerals?

Stuur een mailtje naar rubenisarin7@gmail.com waarin je hem laat weten dat jij een donatie aan Milieudefensie hebt gedaan. Als dank stuurt Ruben je het album digitaal toe. Wil je het album liever op CD ontvangen? Dan kan tegen productie- en verzendkosten.

Steun je ons al? Ook dan kun je het album opvragen bij Ruben.

Het album bevat 8 nummers die allemaal in het teken staan van klimaatverandering en de impact van de mens op het milieu. Behalve de pianomuziek van Ruben hoor je op het album diverse gastmuzikanten op o.a. viool, dwarsfluit, cello en gitaar. 

Het klimaatmanifest - Voor en door jongeren

De klimaatcrisis stormt op ons af. Maar er gebeurt nog steeds veel te weinig. Het klimaatbeleid bepaalt of jongeren straks nog een toekomst hebben. Daarom zijn Jongeren Milieu Actief en 6 politieke jongerenorganisaties samen in actie gekomen. Samen met Jan Terlouw stelden zij een klimaatmanifest op. Hierin roepen de jongerenorganisaties de grote politieke partijen op om tijdens de formatie te kiezen voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid. Help jij mee?

Loading...