english

Milieudefensie 'over' op Triodos bank

Een jarenlange wens van Milieudefensie is gerealiseerd: ons betalingsverkeer gaat vanaf nu via de duurzame Triodos bank. Tot voor kort waren er nog technische en administratieve hobbels die het incasseren van giften in de weg stonden. Gelukkig zijn die weggenomen en wordt ook het laatste deel van ons betalingsverkeer bij deze duurzame bank afgehandeld.

Ander rekeningnummer bij uw incasso

Voor u, als lid of donateur van Milieudefensie, betekent dit dat de volgende incasso die bij u wordt afgeschreven, niet de ING bank als afzender heeft, maar de Triodos bank. Verder merkt u er niets van, en hoeft u niets te doen. Mocht u toch nog vragen hebben over de overstap, neem dan contact op met onze servicelijn.

De Eerlijke Bankwijzer

Al in 2006 spoorde Milieudefensie consumenten aan hun bankzaken bij duurzame banken onder te brengen. Uit de resultaten van De Eerlijke Bankwijzer komt Triodos al jaren als duurzaam naar voren. Wij zijn blij dat  Milieudefensie die overstap nu zelf ook heeft kunnen afronden voor al haar zakelijke rekeningen. We hopen dat veel organisaties zullen volgen.

Stop investeringen die slecht zijn voor mens en milieu

Het lijkt zo logisch. Dat we als samenleving regels hebben om te voorkomen dat bedrijven zich misdragen. Maar waarom brengen banken en pensioenfondsen dan met jouw geld mensenlevens en het milieu in gevaar? Teken de petitie, dan maken we hier een eind aan.

Loading...