english

Nederlanders: bedrijven moeten meer doen aan het klimaat

We zijn opvallend eensgezind. Bedrijven doen niet genoeg aan het klimaat. Driekwart van de Nederlanders (75%) wil dat het bedrijfsleven meer gaat doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Vind jij dat ook? Geef je mening op Operatie Klimaat.

Geef je mening

We maken ons steeds meer zorgen

Het klimaat houdt ons bezig. Dat blijkt uit onderzoek van I&O Research in opdracht van Milieudefensie en de Humanistische Omroep. 7 van de 10 Nederlanders (69%) maken zich zorgen zorgen over de klimaatcrisis. 1 op de 3 is zelfs pessimistisch. Met name jongeren zijn somber.

Steeds meer mensen (1 op de 3) hebben plannen om hun huis energiezuiniger te maken. Maar de helft van de Nederlanders maakt zich wel zorgen over de kosten.

Maak jij je ook zorgen over de kosten? Vind je dat lagere inkomens zouden moeten worden ontzien? Ga naar operatieklimaat.nl en geef je mening.

Operatie Klimaat

We hebben iedereen nodig om klimaatverandering te stoppen. Daarom zijn we gestart met Operatie Klimaat. We vragen zoveel mogelijk Nederlanders naar hun mening over eerlijke klimaatoplossingen. De antwoorden helpen ons om een klimaatplan van ons allemaal te maken. Doe je mee? Geef je mening.

Help ons de rechtszaak van de eeuw te winnen

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. Daarom klagen we Shell aan. In december begint onze rechtszaak. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Help ons met wat je kan missen. Doe je mee?

Loading...