english

Nederlanders: bedrijven moeten meer doen aan het klimaat

We zijn opvallend eensgezind. Bedrijven doen niet genoeg aan het klimaat. Driekwart van de Nederlanders (75%) wil dat het bedrijfsleven meer gaat doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Vind jij dat ook? Geef je mening op Operatie Klimaat.

Geef je mening

We maken ons steeds meer zorgen

Het klimaat houdt ons bezig. Dat blijkt uit onderzoek van I&O Research in opdracht van Milieudefensie en de Humanistische Omroep. 7 van de 10 Nederlanders (69%) maken zich zorgen zorgen over de klimaatcrisis. 1 op de 3 is zelfs pessimistisch. Met name jongeren zijn somber.

Steeds meer mensen (1 op de 3) hebben plannen om hun huis energiezuiniger te maken. Maar de helft van de Nederlanders maakt zich wel zorgen over de kosten.

Maak jij je ook zorgen over de kosten? Vind je dat lagere inkomens zouden moeten worden ontzien? Ga naar operatieklimaat.nl en geef je mening.

Operatie Klimaat

We hebben iedereen nodig om klimaatverandering te stoppen. Daarom zijn we gestart met Operatie Klimaat. We vragen zoveel mogelijk Nederlanders naar hun mening over eerlijke klimaatoplossingen. De antwoorden helpen ons om een klimaatplan van ons allemaal te maken. Doe je mee? Geef je mening.

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...