english
Stuur Shell een kaartje

Shell doet niks aan het klimaat - stuur een kaart

Scroll

Wat is dat toch met Shell? Vorig jaar veroordeelde de rechter het bedrijf. De uitstoot moet in 2030 met bijna de helft omlaag. Maar Shell doet niks. Dat brengt wereldwijd mensenlevens in gevaar. Spreek Shell daarom aan op zijn verantwoordelijkheden. Stuur een kaart.

kaart.png

Zo brengt Shell mensenlevens in gevaar
'Shell brengt mensenlevens in gevaar doordat het klimaatverandering veroorzaakt.' Dat zei de rechter in mei 2021. Hoe waar die woorden zijn, merkten we afgelopen zomer in Limburg. Voor kwetsbare gemeenschappen in het globale zuiden is het al langer dagelijkse praktijk. Hun oogsten mislukken door extreme droogte of overstromingen. Ze raken hun huis kwijt door bosbranden en hevige stormen. En er is steeds minder voedsel waardoor mensen honger lijden. 

Ondertussen blijft Shell 'gewoon' zoeken naar nieuwe olie- en gasbronnen. En gaat het bedrijf in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter.

Stuur Shell nu een kaartje
Juist grote vervuilers als Shell kunnen met hun beslissingen echt verschil  maken voor het klimaat. Maar Shell neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Spreek Shell daarom persoonlijk aan en stuur vandaag nog een kaartje. Samen krijgen we Shell in beweging.

Zorg dat jouw kaart ertussen zit!

Stuur jouw ansichtkaart naar Shell

Vul hieronder jouw gegevens in om een kaart te sturen.

Loading...