english

Steun Milieudefensie met een SMS

Help ons klimaatverandering tegen te gaan: sms KLIMAAT naar 4004 en kies je bedrag waarmee je ons eenmalig wilt steunen. Heb je vragen over onze televisiespotjes of over SMS doneren? We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

In 6 stappen doneer jij via sms

  1. Open een nieuw sms-bericht
  2. Typ het woord KLIMAAT
  3. Vul als ontvanger het nummer ‘4004’ in
  4. Verzend je sms (Je sms is nog geen gift)
  5. Je ontvangt binnen een paar minuten een retour-sms met daarin een linkje
  6. Klik op het linkje in de sms, kies een bedrag en klik op doneer

Alvast bedankt!

Veelgestelde vragen sms-actie

Hoe werkt sms-doneren?
Eenmalig sms-doneren is simpel. Open een nieuw sms-bericht op je telefoon, typ het woord KLIMAAT en vul als ontvanger het nummer 4004 in. Verzend je sms. Je ontvangt van ons een retour-sms met een linkje. Klik op het linkje en kies het bedrag voor een eenmalige donatie.  Bekijk ook de actievoorwaarden.

Gaat er iets van mijn beltegoed af als ik een sms stuur?
Nee, bij sms'en naar 4004 heb je alleen de kosten die je normaal hebt bij je provider als je een sms stuurt. 

Wat gebeurt er nadat ik een SMS heb gestuurd?
Je sms is nog geen gift. Je krijgt een sms terug met een linkje naar een pagina waarop je eenmalig een donatie aan Milieudefensie kunt doen.

Ben ik nu gelijk lid?
Nee, met een eenmalige donatie ben je nog geen lid.

Kan ik ook meteen lid worden?
Jazeker. Hier kun je direct lid worden.

Word ik gebeld als ik meedoe aan deze sms-actie?
Als je dit aangegeven hebt op de pagina waar we dat vragen, dan kunnen we je bellen om je te bedanken, en te vragen of je lid wilt worden van Milieudefensie. Als je dit niet wilt kun je dit direct in het gesprek aangeven en dan zorgen we dat je niet meer gebeld wordt.

Hoe gaat Milieudefensie met mijn gegevens om?
Hoe wij met je gegevens omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Wie is Milieudefensie eigenlijk? 
Dit is ons verhaal en waar we voor staan. Heb je andere vragen? Bijvoorbeeld over het salaris van de directeur of waar ons geld vandaan komt? We hebben de meestgestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet.

Waarom gaat het spotje over klimaatverandering? 
We staan samen voor de grootste uitdaging: klimaatverandering stoppen. Lees alles over de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering.

Waarom richten jullie je op grote vervuilende bedrijven?
Dat past bij onze visie op klimaatrechtvaardigheid. Dat betekent dat de vervuiler betaalt en dat groene oplossingen beschikbaar zijn voor iedereen. Lees meer over  klimaatrechtvaardigheid: dé oplossing tegen gevaarlijke opwarming.

Zorg dat Shell zich aan de uitspraak van de rechter houdt

Wat is dat toch met Shell? Vorig jaar veroordeelde de rechter het bedrijf. De uitstoot moet in 2030 met bijna de helft omlaag. Maar ze doen niks. Dat brengt wereldwijd mensenlevens in gevaar. Spreek de verantwoordelijke bestuursleden van Shell daarom persoonlijk aan en stuur ze nu een kaartje.

Loading...