english

Steun Milieudefensie met een SMS

Steun Milieudefensie in haar strijd: sms MILIEUDEFENSIE naar 4333 en doneer eenmalig €3

Hoe werkt het?

  1. Open een nieuw sms-bericht
  2. Typ het woord MILIEUDEFENSIE
  3. Vul als ontvanger het nummer ‘4333’ in
  4. Verzend je sms
  5. Je ontvangt binnen een paar minuten een bedank-sms ter bevestiging van je actie.

Alvast bedankt!

Veelgestelde vragen sms-actie

Wat of wie steun ik met mijn sms-donatie?
Met jouw sms steun je Milieudefensie met een eenmalige gift van € 3.

Hoe werkt sms-doneren?
Eenmalig sms-doneren is simpel. Open een nieuw sms-bericht op je telefoon, typ het woord MILIEUDEFENSIE en vul als ontvanger het nummer 4333 in. Verzend je sms. Je ontvangt van ons een bedank-sms ter bevestiging van je eenmalige donatie. Bekijk ook de actievoorwaarden.

Ik heb geen bedank-sms ontvangen. Wat betekent dit?
Als je geen bedank-sms hebt ontvangen, is je donatie niet gelukt. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer je niet genoeg beltegoed hebt of als jouw telefoonnummer geblokkeerd is voor betaal-sms-berichten. Dit kan een instelling zijn van je mobiele telefoon, of omdat jouw provider je nummer (automatisch) heeft geblokkeerd. Controleer de instellingen van je telefoon of neem contact op met je provider om de blokkade op te heffen.

Waarom sms-doneren?
Sms-doneren is een veilige en snelle manier om Milieudefensie te steunen.

Word ik gebeld als ik meedoe aan deze sms-actie?
Dat kan. Als je meedoet aan de sms-actie kunnen we je per telefoon informeren over ons werk en over manieren hoe je ons kunt steunen. Meer weten? In de actievoorwaarden lees je hoe jouw sms-donatie wordt verwerkt.

Zorg voor elkaar en de toekomst

Het gaat nu maar om 1 ding: het oplossen van de coronacrisis. Samen kunnen we deze crisis aan. Toch is het verstandig om ook alvast vooruit te kijken: naar de economische crisis en de klimaatcrisis. Want hoe willen we verder? Door nu naar de toekomst te kijken, komen we hier samen beter uit.

Loading...