Maak de Klimaatmars groot met het actiepakket

scroll

Scroll

Vrijdag 31 mei tijdens de Klimaatmars op de Zuidas, kunnen grote vervuilers niet langer om ons heen. En jij kan helpen deze mars groot te maken. Hoe? Door een polsbandje met de Climate Stripes te dragen, een poster op te hangen of stickers te plakken. En natuurlijk door zoveel mogelijk mensen erover te vertellen!

Veelgestelde vragen over de Klimaatmars op de Zuidas 2024

Op 31 mei om 14.00 uur maken we samen een vuist tegen grote vervuilers tijdens de Klimaatmars op de Zuidas in Amsterdam. Maar waarom gaan we juist hier demonstreren? Hier vind je het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen over deze Klimaatmars.

We maken een vuist tegen grote vervuilers

Samen laten we zien dat grote, vervuilende bedrijven een goed klimaatplan moeten hebben. Dat doen we met het polsbandje. Met een poster achter onze ramen. En natuurlijk op vrijdag 31 mei met z’n allen tijdens de Klimaatmars op de Zuidas. Laat je ook horen tegen grote vervuilers. Nu én op 31 mei.

Het actiepakket bevat:

✅ 1 of meer Climate Stripes polsbandjes
✅ 5 of meer stickers
✅ 1 of meer posters van Milieudefensie
✅ 1 of meer posters van de Klimaatmars-organisatie

Hoe meer mensen een actiepakket krijgen, hoe groter de Klimaatmars wordt. Daarom vragen we je om een bijdrage. Voor € 6 (inclusief € 3,95 verzendkosten) dek je de kosten die wij maken voor het actiepakket. Betaal je meer? Dan dek je ook de kosten voor het actiepakket van een ander. Het is ook mogelijk om minder te betalen.

+ Meer informatie over het actiepakket:
Met het actiepakket draag je uit waar jij voor staat. En roep je anderen op om ook naar de Klimaatmars te komen. Het polsbandje met Climate Stripes is niet alleen een leuke gespreksstarter, je herkent ook sneller anderen met dezelfde zorgen. Heb je al een polsbandje? Geef hem dan door aan een ander!

Het polsbandje is gemaakt van gerecycled plastic, de stickers zijn duurzaam gedrukt en de posters van Milieudefensie zijn gemaakt van 100% gerecycled FSC papier.

Foto bovenin: veranderaars met Climate Stripes polsbandjes. © Ebru Aydin

Ja, ik wil dat actiepakket

Bestel het actiepakket voor zondag 26 mei 23:59 uur dan is deze op tijd binnen voor de Klimaatmars. De actiepakketten worden geleverd zolang de voorraad strekt.

Loading...