Ruim 40.000 mensen bij de Klimaatmars

Er reden weinig treinen. Het was best koud. En toch was jij erbij! Samen met ruim 40.000 mensen liep jij mee in deze indrukwekkende Klimaatmars.

We gaven tijdens de mars een krachtig signaal: wij zijn klaar met het “bla bla bla“ van onze overheid. Wij willen een eerlijk en goed klimaatbeleid! Wij willen een Klimaatplicht voor grote vervuilers!

Nagenieten van de Klimaatmars

Kon je niet naar de Klimaatmars komen? Of wil je gewoon even nagenieten van deze geslaagde dag? Bekijk hier de video.

“Ik wil niet barbecueën, ik wil een toekomst!“ en “Tata steel-t mijn toekomst“.  Wij zijn onder de indruk van de prachtige en creatieve protestbordjes die we tijdens de Klimaatmars voorbij zagen komen. Bekijk de foto's van de leukste borden en slogans van de Klimaatmars. Zit die van jou ertussen?

Tata steel-t

Wanneer is de volgende Klimaatmars?

We weten nog niet waar en wanneer de volgende klimaatdemonstratie zal plaatsvinden. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan informeren we je zodra we meer weten. 

De Klimaatmars is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een samenwerkingsverband van: Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, Het Transnational Institute, De Woonbond en Grootouders voor het Klimaat. De Klimaatcrisis Coalitie nodigt iedereen uit zich bij hen aan te sluiten.

Word mede-eiser in onze Klimaatzaak tegen ING

Wij klagen ING aan in een baanbrekende nieuwe Klimaatzaak. Nooit eerder werd een bank in Nederland aangeklaagd omdat zijn klimaatbeleid tekortschiet. En jij kan meedoen. Sluit je aan bij deze nieuwe rechtszaak en word mede-eiser.

Loading...