Klimaatfestival 2023: een terugblik

Wat een positieve energie voelden wij tijdens het Klimaatfestival! Was je erbij? Dan hopen we dat je net zo genoten hebt. Heb je het gemist? We geven je graag een kleine impressie.

Bekijk de aftermovie

Er zijn heel wat riemen gemaakt tijdens het upcyclen, fantastische zeefdrukken gemaakt en heel wat nieuwe plantjes ontdekt tijdens de wildplukwandeling. Binnen ging de eerste editie van de Klimaatlezing van start met  FNV voorzitter Tuur Elzinga. Ook de workshops werden druk bezocht. Mensen waren erg onder de indruk van de lezing van Jessica den Outer over de rechten voor de natuur. En we hebben nieuwe leden mogen verwelkomen!

Met acteur Sieger Sloot in de rol van CEO, hebben we samen geproost op de impact die we hebben gemaakt tijdens de aandeelhoudersvergaderingen. En natuurlijk gingen we los tijdens live muziek van onder andere Mattino, Future Husband en Blaaskaak.

Gemist? Gelukkig hebben we de foto's nog 😉

Fotocollage van lezingen Klimaatfestival met onder andere Tuur Elzinga en Jessica den Outer

Fotocollage van workshops tijdens het Klimaatfestival

Fotocollage van de workshop upcyclen: riem maken van fietsbanden

Fotocollage successen vieren tijdens het Klimaatfestival

Fotocollage van buitenactiviteiten tijdens het Klimaatfestival

Fotocollage genieten van muziek en dansen tijdens het Klimaatfestival

Fotocollage van infostands en workshops Klimaatfestival

Fotocollage eten en praten tijdens het Klimaatfestival

Alle foto's zijn gemaakt door Marieke Wijntjes.

Stuur een kaartje naar Shell

Shell maakt plannen om naar olie en gas te boren op meer dan 750 plekken wereldwijd: van de Waddenzee tot Argentinië. Daarmee laat Shell zien het vonnis van de klimaatzaak niet serieus te nemen. Geef tegengas en stuur de bestuursleden van Shell een kaartje.

Loading...