english

Brief aan minister Kaag en Wiebes: Neem in Madrid nu écht verantwoordelijkheid voor de klimaatcrisis

De zeespiegelstijging vormt namelijk “een bedreiging voor ons bestaan”, dat zei Rutte vorige week zelf bij de opening van de klimaattop. Volgens onze minister- president dient iedereen verantwoordelijkheid te nemen om de klimaatcrisis aan te pakken.

En toch doet de Nederlandse regering zelf niet wat nodig is. In deze brief roepen wij, samen met andere Nederlandse NGO's en jongeren, onze ministers op om verantwoordelijkheid te nemen. Met de 9 maatregelen in de brief kunnen ze vandaag nog aan de slag om de klimaatcrisis écht aan te pakken.

Download publicatie
Voorbeeld van de eerste pagina van publicatie 'Brief aan minister Kaag en Wiebes: Neem in Madrid nu écht verantwoordelijkheid voor de klimaatcrisis'
COP25 - brief aan Wiebes en Kaag namens NGO's.pdf — 194 KB

Operatie Klimaat

De aarde warmt steeds sneller op. Toch is het nog niet te laat. Als we het samen doen, kunnen we klimaatverandering stoppen. Alleen: is jou ooit iets gevraagd door de plannenmakers in Den Haag? Daar brengen wij verandering in met Operatie Klimaat. Doe je mee? Dan gaan we samen op zoek naar eerlijke klimaatoplossingen.

Loading...