english

Doe mee als vrijwilliger

Milieudefensie werkt aan een duurzame en eerlijke wereld voor de generaties na ons. Samen met mensen zoals jij. Want alleen samen hebben we de kracht voor echte verandering. Doe je mee?

Wat doe je als vrijwilliger bij Milieudefensie?

Veel mensen werken samen met Milieudefensie aan een betere wereld. Dat kan jij ook. Heel graag zelfs. Maar wat doe je dan? Je werkt mee aan een landelijke campagne op kantoor of in jouw buurt. Of je voert lokaal actie binnen een groep. Om succesvol te zijn volg je trainingen, vergroot je je netwerk en kom je met anderen in actie. Want echte verandering begint bij jou en echte verandering maken we samen.

Vacatures voor vrijwilligers

Hier vind je de actuele vrijwilligersvacatures. Zit er nu voor jou niets bij of heb je op dit moment geen tijd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van onze nieuwe vacatures.

  • We doen allemaal ons best om klimaatverandering te stoppen. Maar Shell doet niet mee. Daarom gaat Milieudefensie naar de rechter om te eisen dat Shell van koers verandert. En we vragen jou om mee te doen. Als vrijwilliger organiseer je samen met mensen bij jou in de buurt activiteiten om aandacht te vragen voor de rechtszaak tegen Shell en werf je mede-eisers.
    Geef je nu op als vrijwilliger voor de rechtszaak tegen Shell

  • Maak je je zorgen over luchtvervuiling? Word dan nu luchtwachter. Want als luchtwachter houdt je in de gaten of jouw gemeente maatregelen neemt om de luchtkwaliteit te verbeteren. De Luchtwachters zijn vooral actief in de 7 steden met het meeste vervuilende verkeer: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem en Utrecht.
    Meld je nu aan als luchtwachter in jouw stad

Wat je nog meer kan doen

Wil je succesvol in actie te komen? Volg dan een training, sluit je aan bij een lokale groep of maak gebruik van de actie-toolkit met handige tips voor het opzetten van je eigen campagne.

Wat je nog meer kan doen

Loading...