english

Milieudefensie Amersfoort

Ook in je eigen woonplaats kun je bouwen aan een eerlijk en duurzaam Nederland. Daarom pakken in het hele land Milieudefensie afdelingen milieuproblemen in hun buurt aan. Ook in Amersfoort is een lokale afdeling van Milieudefensie actief.

Wie zijn we

Milieudefensie Amersfoort is in 2008 begonnen als afdeling. Onze groep bestaat uit 5 enthousiaste vrijwilligers. We sturen onze nieuwsbrief naar ongeveer 50 geïnteresseerden. De groep vergadert eens per maand. Daarbij wisselen we wie de leiding geeft en wie de aantekeningen maakt. Milieudefensie Amersfoort werkt nauw samen met het hoofdkantoor van Milieudefensie in Amsterdam.
Ook werken we regelmatig samen met andere groepen, zoals:

Wat doen we

Wij steunen de campagnes van de landelijke vereniging Milieudefensie. We voeren actie op de thema's voedsel, verkeer en energie. Naast onze inzet voor deze thema's van Milieudefensie zetten we ons ook in voor andere groene doelen in Amersfoort. De wensen van onze ca. 800 plaatselijke leden spelen hierin een grote rol. Wij vinden het belangrijk om samen te werken met andere milieuorganisaties. Zo kunnen wij onze doelen beter bereiken.

Doe mee

Wil je ook vrijwilliger worden? Dat kan!
Mail naar amersfoort@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.

Agenda

Milieudefensie Amersfoort vergadert elke eerste woensdag van de maand, vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur.
Op de volgende avonden vergaderen we in Het Groene Huis in stadspark Schothorst.

  • 2 mei 2018
  • 6 juni 2018

Als je ideeën hebt over zaken die in Amersfoort spelen, kom er dan gezellig bij! 
Stuur een mail naar amersfoort@milieudefensie.nl en wij nemen contact met je op.

Loading...