english

Over Milieudefensie

Milieudefensie werkt sinds 1971 aan een duurzame en eerlijke wereld. Samen met jou spreken we bedrijven en overheid aan op hun verantwoordelijkheid en reiken we oplossingen aan. Als we de aarde eerlijk met elkaar delen en niet méér nemen of vervuilen dan de aarde aan kan, varen we daar allemaal wel bij. Wijzelf, mensen elders op de wereld en onze kinderen en kleinkinderen.

Naast ons werk voor een gezonde landbouw zijn we actief op de volgende thema's:

  • Verkeer: voor steden met gezonde lucht waar voetgangers en fietsers ruim baan krijgen. 
  • Economie: voor een eerlijke economie vrij van verspilling en uitputting. 
  • Energie: voor schone energie die we samen opwekken.
  • Bossen: voor duurzaam geproduceerd hout zonder illegale houtkap. 

Dat doet Milieudefensie samen met zoveel mogelijk mensen: lokaal, landelijk en wereldwijd als lid van Friends of the Earth International.

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel dan onze servicelijn: 020 6262 620. Dat kan van maandag t/m donderdag tussen 9.30 - 16.30 uur. Of mail naar .

Wil je meer weten?

Onze donateurs

"Ik wil graag eerlijk voedsel eten zonder dat ik me zorgen hoef te maken over de schade die ermee is aangericht. Ik steun Milieudefensie omdat zij de vinger precies op de zere plek legt en de problemen rond voedsel vanuit verschillende kanten aanpakt."
"Ik gun dieren een beter leven. Lekker buiten en niet in een megastal. Mijn dochter is dol op dieren en ik wil graag dat zij ook later nog koeien in de wei kan zien grazen. Ik steun Milieudefensie omdat zij zowel dierenleed aanpakt als het grote voedselsysteem dat erachter zit."

Wil je meer weten over een gezonde veehouderij?

Loading...